Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Επέστρεψαν στο παλάτι για το Πλατινένιο Ιωβήλαιο

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Επέστρεψαν στο παλάτι για το Πλατινένιο Ιωβήλαιο

Ήταν απόντες από το μπαλκόνι και παρακολούθησαν την παρέλαση από το παλιό γραφείο του δούκα του Ουέλινγκτον.

Δύο χρόνια μετά το «διαζύγιο» με το παλάτι και τη βασιλική οικογένεια πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν στη Μεγάλη Βρετανία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, street parties, εκθέσεις, φωτισμούς κτιρίων και μνημείων, ξεκίνησαν σήμερα (2/6) με τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση, το «Trooping the Colour».

Στην παρέλαση συμμετείχαν πάνω από 1.200 στρατιωτικοί της Μεραρχίας του Βασιλικού Οίκου με 240 άλογα, δέκα στρατιωτικές μπάντες και περίπου 400 μουσικούς.

Στις 3 το μεσημέρι η βασίλισσα Ελισάβετ, η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, ο πρίγκιπας Κάρολος, η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τα τρία της παιδιά, βγήκαν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσουν τα μαχητικά αεροσκάφη.

Από εκεί ωστόσο απουσίαζαν ο Χάρι και η Μέγκαν

Το ζευγάρι παρακολούθησε την παρέλαση από το παλιό γραφείο του δούκα του Ουέλινγκτον ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στην πομπή με την άμαξα προς την παρέλαση.

Η Μέγκαν επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο φουστάνι και άσπρο καπέλο. Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, την έπιασε να ζητά από μικρά παιδιά της βασιλικής οικογένειας να ησυχάσουν, ακουμπώντας χαρακτηριστικά το δάχτυλό της στα χείλη της.

Αύριο (3/6) οι δυο τους θα δώσουν το «παρών» στη λειτουργία στον Καθεδρικό του Αποστόλου Παύλου, όπου θα συναντηθούν με μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το Σάββατο θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους Λίλιμπετ και στο πάρτι θα παραστεί η βασίλισσα Ελισάβετ αλλά όχι η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024