Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Το ζεϊμπέκικο της γιαγιάς μετά τον θάνατο της Μαλένας που άδειασε το μαγαζί

Πάτρα: Το ζεϊμπέκικο της γιαγιάς μετά τον θάνατο της Μαλένας που άδειασε το μαγαζί

«Χόρευε σαν να μη συμβαίνει τίποτα! 15-20 μέρες, δεν είχε σαραντίσει το παιδάκι»

Σοκ και αποτροπιασμό δημιουργούν στην κοινή γνώμη, προκαλούν όσα ισχυρίζεται μάρτυρας σχετικά με την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και όσα έγιναν λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μικρής Μαλένας.

Σύμφωνα με την μία εκ των μαρτυριών, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου «έλεγε τον καφέ από εδώ και από εκεί, ασχολούταν με μαγείες, με τέτοια πράγματα», ενώ η ίδια η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών «βεβαίως πήγανε να της πουν τον καφέ… Για την μαγεία, είχε την μάνα», είπε στον ΑΝΤ1, γυναίκα που γνώριζε την οικογένεια.

Προσέθεσε δε πως πήγαινε να της πουν τον καφέ μόνο για ότι είχε να κάνει με τον Μάνο Δασκαλάκη «που είναι, τι κάνει, με ποια είναι, τι ράνει, ειδικά τελευταία με μια κοπέλα από την Αθήνα», ενώ «ούτε καν την ένοιαζαν τα παιδιά της».

Αμέσως μετά το θάνατο της Μαλένας

Σύμφωνα με μία ακόμη μαρτυρία μερικές μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, η Ελένη Λεγάτου, μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρέθηκε σε ταβέρνα και μάλιστα χόρεψε ζεϊμπέκικο, με αποτέλεσμα πολλοί από τους θαμώνες του μαγαζιού να φύγουν!

«Σε μαγαζί, στην Αχαΐα που η γιαγιά χόρευε ζεϊμπέκικο! Μετά τον θάνατο… η Μαλένα ήτανε, που χόρευε ζεϊμπέκικο σαν να μη συμβαίνει τίποτα! 15-20 μέρες, δεν είχε σαραντίσει το παιδάκι. Έγινε χαμός εκεί… Την βλέπανε, ο κόσμος, κι εμείς απ’ έξω ήμασταν. Με το που είδαμε αυτό το θέαμα, ε δεν θα καθόμουν να χτυπήσω και παλαμάκια σε μια γυναίκα που έχει χάσει το εγγόνι της! Φύγαμε άρον άρον, όλοι, άδειασε το μαγαζί, γιατί φαντάσου ότι εμείς αισθανθήκαμε χάλια», είπε δημιουργώντας αίσθηση.

Στο θάνατο της Ίριδας

Η γυναίκα λέει ακόμη ότι «παραμονή της κηδείας της Ίριδας η μαμά της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν μαζί με την άλλη την κόρη στην κουζίνα και κουβεντιάζανε χαμηλοφώνως… Κάτι ακούσαμε και αισθανθήκαμε τόσο χάλια που σηκωθήκαμε και φύγαμε. Κουβέντιαζε η μαμά της μαζί με την αδελφή, που ήταν έγκυος η Ρούλα για να «ρίξουνε» το παιδί. Είχανε την Ρούλα μαζί και της έλεγαν «να το ρίξεις». Δηλαδή, αυτό… και φύγαμε, φύγαμε, φύγαμε! Δηλαδή ήταν τρελό».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024