
Έλενα Παπαρίζου: Μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς της και αποκαλύπτει ότι κάνει baby botox
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλά για όλα
Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς περιποιείται τον εαυτό της αλλά και στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.
«Εννοείται ότι προσπαθώ να κοιμάμαι όσο περισσότερο γίνεται. Δεν πάω σε γυμναστήριο, αλλά μου αρέσει πολύ να περπατάω. Αυτό που φροντίζω, είναι να τρώω πολλά γεύματα και τουλάχιστον ένα φρούτο την ημέρα. Επίσης, δεν ξεχνάω ποτέ να καθαρίζω το πρόσωπό μου και οπωσδήποτε μία φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα προσώπου», είπε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση σχετικά με τη γνώμη που έχει για τις πλαστικές επεμβάσεις, αποκάλυψε ότι: «Κάνω baby botox προς το παρόν, γιατί ο νόμος της φύσης είναι όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω, δυστυχώς».
Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της στη «Real Life», η ίδια είχε αναφερθεί και πάλι στο θέμα της εικόνας της, λέγοντας: «Δεν είμαι της υπερβολής. Στην καθημερινότητά μου είμαι άβαφη με τις φορμούλες μου. Μου αρέσει να ζω όσο πιο απλά γίνεται. Άλλωστε, το έχω πει ότι έχω κάνει baby botox, τώρα πήγα κι έκανα κι ένα δεύτερο baby botox. Το λένε έτσι γιατί είναι μικρή η ποσότητα και δεν κοκαλώνει το πρόσωπο».
«Τα υαλουρονικά δεν μου αρέσουν. Λέω «μέτρον άριστον». Αυτό που λέω είναι το σώμα αλλάζει, τι να κάνουμε, δεν είμαι πλέον 20. Από παιδί έβαζα κι έχανα κιλά. Οι χορδές μου είναι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου, να βάζω τις κρέμες μου, απλά εμείς στα νότια προάστια είμαστε λίγο πιο χαλαρές, είμαστε με σαγιονάρα από το πρωί», είχε πει.
- ΑΑΔΕ: Διαχειρίστρια δηλώνει άστεγη, αλλά διαμένει σε βίλα με πισίνα – «Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι
- Γαλλία: Ένας 21χρονος αυτοκτόνησε – Η οικογένειά του ζητά ανεξάρτητη έρευνα, λέγοντας ότι ήταν θύμα ρατσισμού
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival


