
Έλενα Παπαρίζου: Μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς της και αποκαλύπτει ότι κάνει baby botox
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλά για όλα
Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς περιποιείται τον εαυτό της αλλά και στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.
«Εννοείται ότι προσπαθώ να κοιμάμαι όσο περισσότερο γίνεται. Δεν πάω σε γυμναστήριο, αλλά μου αρέσει πολύ να περπατάω. Αυτό που φροντίζω, είναι να τρώω πολλά γεύματα και τουλάχιστον ένα φρούτο την ημέρα. Επίσης, δεν ξεχνάω ποτέ να καθαρίζω το πρόσωπό μου και οπωσδήποτε μία φορά την εβδομάδα κάνω μία μάσκα προσώπου», είπε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση σχετικά με τη γνώμη που έχει για τις πλαστικές επεμβάσεις, αποκάλυψε ότι: «Κάνω baby botox προς το παρόν, γιατί ο νόμος της φύσης είναι όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω, δυστυχώς».
Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της στη «Real Life», η ίδια είχε αναφερθεί και πάλι στο θέμα της εικόνας της, λέγοντας: «Δεν είμαι της υπερβολής. Στην καθημερινότητά μου είμαι άβαφη με τις φορμούλες μου. Μου αρέσει να ζω όσο πιο απλά γίνεται. Άλλωστε, το έχω πει ότι έχω κάνει baby botox, τώρα πήγα κι έκανα κι ένα δεύτερο baby botox. Το λένε έτσι γιατί είναι μικρή η ποσότητα και δεν κοκαλώνει το πρόσωπο».
«Τα υαλουρονικά δεν μου αρέσουν. Λέω «μέτρον άριστον». Αυτό που λέω είναι το σώμα αλλάζει, τι να κάνουμε, δεν είμαι πλέον 20. Από παιδί έβαζα κι έχανα κιλά. Οι χορδές μου είναι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου, να βάζω τις κρέμες μου, απλά εμείς στα νότια προάστια είμαστε λίγο πιο χαλαρές, είμαστε με σαγιονάρα από το πρωί», είχε πει.
- Αστυνομικός συνελήφθη με παράνομο οπλισμό στη λεωφόρο Βουλιαγμένης – Εξετάζεται η συμμετοχή του σε κύκλωμα εκβιαστών
- Ποια επιδόματα θα πληρωθούν από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ από τις 1 έως τις 5 Ιουνίου
- Το Διαδίκτυο έγινε το βασικό κανάλι αγορών των Ελλήνων καταναλωτών – Οι κλάδοι που βλέπουν άνοδο
- «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να παίζει μέχρι τα 45»!
- Κουτσούμπας: Κρίσιμο για τον λαό να απαλλαγεί από την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και των διαχειριστών
- Πέθανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς σε ηλικία 70 ετών





