Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Μοντέλο από τη Βραζιλία έβγαλε selfie μπροστά σε κατεστραμμένα ρωσικά τανκς - Την απειλούν στρατιώτες

Ουκρανία: Μοντέλο από τη Βραζιλία έβγαλε selfie μπροστά σε κατεστραμμένα ρωσικά τανκς – Την απειλούν στρατιώτες

Η Λιζιάν Γκουτιέρες βρίσκεται στην Ουκρανία ως εθελόντρια. Τι απάντησε στους Ρώσους στρατιώτες που την απείλησαν.

Η Λιζιάν Γκουτιέρες, μοντέλο από τη Βραζιλία, βρέθηκε ως εθελόντρια στο Χάρκοβο της Ουκρανίας για να βοηθήσει τους κατοίκους να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις του πολέμου.

Το μοντέλο έχει 1,1 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την εθελοντική δράση της εκεί.

Ωστόσο, μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε μπροστά σε κατεστραμμένα ρωσικά τανκς ενόχλησε Ρώσους στρατιώτες με αποτέλεσμα να της στέλνουν απειλητικά μηνύματα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έμεινε για πέντε μόνο λεπτά στο Instagram της, αλλά ήταν αρκετά για να ακολουθήσει μπαράζ απειλητικών μηνυμάτων.

Η Λιζιάν αποκάλυψε ότι ο πρώτος στρατιώτης, της έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα λέγοντας: «Θα σε κυνηγήσω», με την ίδια να του απαντάει: «Θέλεις τη διεύθυνσή μου; Θέλεις να έρθεις εδώ; Δοκίμασέ το. Δοκίμασε την τύχη σου» και ανέφερε πως «μετά διέγραψε (σ.σ. ο στρατιώτης) το μήνυμά του».

«Στα πέντε λεπτά που υπήρχε η φωτογραφία, πήρα μηνύματα που δεν μπορείς να φανταστείς», είπε το μοντέλο από τη Βραζιλία. «Ελπίζω να πεθάνεις στην Ουκρανία, ελπίζω ένας πύραυλος να πέσει κατευθείαν στο κεφάλι σου κτλ.», τόνισε.

Η Λιζιάν Γκουτιέρες δήλωσε ότι βρήκαν τα τανκς, μαζί με ένα συνάδελφό της, καθ’ οδόν προς την Μπούκα, την πόλη στην περιφέρεια του Κιέβου, όπου ανακαλύφθηκαν πάνω από 1.000 νεκροί δεμένοι πισθάγκωνα.

Είπε ότι τα τανκς είχαν πάνω το σύμβολο Ζ, το οποίο έχει γίνει το σύμβολο της ρωσικής εισβολής και τόνισε: «Είδαμε μερικούς ανθρώπους πάνω στα τανκς να πανηγυρίζουν και να φωνάζουν «Σλάβα Ουκρανία (Ζήτω η Ουκρανία)! Φυσικά, έπρεπε να σταματήσουμε».

Το μοντέλο ανέβαζε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ουκρανία και πολλοί είπαν ότι το χρησιμοποιεί όλο αυτό καθαρά ως ευκαιρία κέρδους και δημοφιλίας.

Η ίδια απάντησε: «Δεν το έκανα για να επιδεικνύομαι. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να δουν τι πραγματικά συμβαίνει εδώ. Όχι ως δημοσιογράφος, αλλά ως εθελόντρια που ζει με αυτό 24ώρες το 24ώρο».

Δείτε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Λιζιάν

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024