Ακόμη μια κατηγορία για βιασμό αντιμετωπίζει ο αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί. Πλέον οι κατηγορίες προς το πρόσωπο του Γάλλου έχουν φτάσεις τις 8.
Ο Μεντί έχει δηλώσει αθώος σε όλες πλην μίας κατηγορίας. Όλα τα περιστατικά φέρονται να έχουν συμβεί στην οικία του, από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι τον Αύγουστο του 2021.
Η δίκη του Μεντί, που παραμένει ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους, έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 25 Ιουλίου. Ο ίδιος έχει τεθεί εκτός ομάδας από τη στιγμή που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Μέχρι τότε είχε καταγράψει 50 εμφανίσεις στην Premier League με τους «πολίτες» από την στιγμή που αποκτήθηκε από τη Μονακό το καλοκαίρι του 2017, ενώ μετρά και 10 εμφανίσεις με την εθνική Γαλλίας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 34η αγωνιστική Premier League.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τα ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.