Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Σφίγγει» ο κλοιός στο θρίλερ των παιδιών

Πάτρα: «Σφίγγει» ο κλοιός στο θρίλερ των παιδιών

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εκταφής των σορών της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Οι θάνατοι των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα ερευνώνται από τους ιατροδικαστές, οι οποίοι θα παραδώσουν το πόρισμά τους μετά και την κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα, που διενήργησε τη νεκροψία της μικρής Ίριδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ενώ ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, προαναγγέλλει ότι θα αποκλειστεί η περίπτωση της αγενεσίας βλεφοκόμβου που αποδόθηκε αρχικά ως αιτία θανάτου του βρέφους.

Ραγδαίες εξελίξεις

Ήδη η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, που εξέτασε της σορό της μικρής Μαλένας, κατέθεσε στην Ασφάλεια Αττικής κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η ιατροδικαστής είχε διαγνώσει ηπαττική ανεπάρκεια στο 3,5 ετών παιδί, όμως με τα σημερινά δεδομένα ζήτησε να γίνει έρευνα σε βάθος, ακόμη και εκταφή της σορού, για να διαπιστωθεί αν πίσω από τον θάνατο του παιδιού, κρύβεται εγκληματική ενέργεια.

Τοξικολογική

Υπενθυμίζεται πως ήδη γίνεται τοξικολογική εξέταση στα όργανα της μικρής Μαλένας, στο εργαστήριο τοξικολογίας του ΑΠΘ και τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στο πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια, τις επόμενες μέρες.



Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρμόδιων Αρχών, που διερευνούν την υπόθεση μυστήριο με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, από την Πάτρα.

Οι κακώσεις στο πρόσωπο

Σήμερα, νέες πληροφορίες μεταδόθηκαν σχετικά με τις κακώσεις που είχε η Τζωρτζίνα στο πρόσωπό της, αλλά και αναφορικά με το σενάριο της εκταφής της Μαλένας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης κατέθεσε στην 18η ανακρίτρια ότι τα σημάδια στο πρόσωπο της άτυχης Τζωρτζίνας ήταν μεταθανάτια.

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Σήμερα στην ανακρίτρια η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: «Μαμά, μπαμπά σας αγαπώ πολύ» – Στο μικροσκόπιο νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Συγκεκριμένα, επισημάνθηκε ότι ο ιατροδικαστής μίλησε για την ιατροδικαστική του έκθεση, όπου ως αιτία θανάτου της 9χρονης αναφέρεται η δηλητηρίαση από κεταμίνη. Όπως είπε, εκείνος κρίνει ότι πιθανότατα θα πρέπει να γίνει ο έλεγχος στις τρίχες της Τζωρτζίνας κι εκείνος μίλησε για εκταφή του άψυχου σώματός της, ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε χρησιμοποιηθεί και προγενέστερα η κεταμίνη.

Ερωτηθείς σχετικά με τις κακώσεις στο προσωπάκι της 9χρονης, ο ιατροδικαστής κ. Μπουζιάνης είπε ότι είναι “μεταθανάτιες υποστάσεις”, που προκλήθηκαν από την μετακίνηση της σορού από τη στιγμή που το παιδί απεβίωσε στο δωμάτιο του νοσοκομείου μέχρι να βρεθεί στο νεκροτομικό κρεβάτι, όπως ανέφερε η Ρούλα Κουσκουρή.

 Το σενάριο εκταφής της Μαλένας

Στην ίδια εκπομπή, μεταδόθηκαν και πληροφορίες σχετικά με το σενάριο εκταφής της Μαλένας, του κοριτσιού που πέθανε πρώτο στη σειρά.

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν σχετικά με την «παρότρυνση» της ιατροδικαστή Χριστίνας Τσάκωνα να γίνει εκταφή, αναφέρουν ότι «δεν είναι καθόλου πιθανόν αυτό το ενδεχόμενο».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024