Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νότιγχαμ Φόρεστ: Μια ολόκληρη πόλη βγήκε στην κεντρική πλατεία και πανηγύρισε με την καρδιά της

Νότιγχαμ Φόρεστ: Μια ολόκληρη πόλη βγήκε στην κεντρική πλατεία και πανηγύρισε με την καρδιά της

Η πλατεία «Old Market Square» είναι η κεντρική πλατεία του Νότιγχαμ. Οι οπαδοί της ομάδας αποθέωσαν τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση του συλλόγου για την άνοδο.

Χρειάστηκε να περάσουν 23 ολόκληρα χρόνια για να ανέβει η ιστορική ομάδα Νότιγχαμ Φόρεστ στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας. Τίποτε δεν έγινε στην τύχη. Από το 2017 όταν την ιδοκτησία απέκτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μπήκε ένα πρόγραμμα, τέθηκαν στόχοι και έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις όχι μόνο για την πολυπόθητη άνοδο αλλά για την καθιέρωση.

Οι οπαδοί των «reds» ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα ανέβηκε κατηγορία και πλέον θα παίζει με αντιπάλους που της αξίζουν. Εξάλλου 23 χρόνια ανυποληψίας για μια μεγάλη ομάδα είναι κάτι που δεν «χωνεύεται» εύκολα.

Μετά την νίκη στον τελικό ανόδου στο Γουέμπλεϊ επί της Χάντερσφιλντ με 1-0 χθες, σήμερα η πόλη υποδέχτηκε τους παίκτες της. Από νωρίς η κεντρική πλατεία η «Old Market Square» είχε κατακλυστεί από κόσμο.

«Μεθυσμένη πολιτεία»

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, νέοι, γέροι, παιδιά, άνδρες, γυναίκες ντυμένοι με τις κόκκινες φανέλες και άλλοι φορώντας κόκκινα κασκόλ δημιούργησαν μια πραγματική λαοθάλασσα. Το κέντρο της πόλης είχε κλείσει.

Η ευτυχία και οι πανηγυρισμοί για την επάνοδο της ομάδας δεν έχουν τελειωμό. Όταν δε έκανε την εμφάνιση του το πούλμαν με τους παίκτες, επικράτησε πανζουρλισμός. Παίκτες, προπονητής, αλλά και θρύλοι της παλιάς ομάδας της Νότιγχαμ αποθεώθηκαν. Τα τραγούδια, τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα δεν σταμάτησαν ούτε δευτερόλεπτο.

Το πούλμαν με δυσκολία κατάφερε να φτάσει μέχρι μπροστά από το Δημαρχείο, οι παίκτες κατέβηκαν και στη συνέχεια από το μπαλκόνι του κτιρίου σήκωσαν το κύπελλο της ανόδου.

Λευκές και κόκκινες κορδέλες γέμισαν τον αέρα μαζί με χιλιάδες κόκκινα και άσπρα χαρτάκια. Το κύπελλο σήκωσαν σε αποθέωση ο προπονητής Στιβ Κούπερ, ο αρχηγός Τζο Γουόραλ και διακριτικά λίγο πιο πίσω ο άνθρωπος που έδωσε όραμα για το μέλλον στην ομάδα, ο ιδιοκτήτης Βαγγέλης Μαρινάκης.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024