Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Σήμερα στην ανακρίτρια η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Σήμερα στην ανακρίτρια η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας

Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης προχώρησαν σε μηνύσεις σε βάρος των δικηγόρων της σπιτονοικοκυράς, γιατί μπήκαν στο σπίτι από το οποίο μετά χάθηκε η σχολική τσάντα του παιδιού.

Στην ανακρίτρια αναμένεται να παραδώσει σήμερα τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικυράς του πρώην ζεύγους Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου από την Πάτρα.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για την «εξαφάνιση» της σχολικής τσάντας της 9χρονης Τζωρτζίνας μέσα από το κτίριο στο οποίο έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη, στην Πάτρα, ο Ανδρέας Θοεδωρόπουλος, ανακοίνωσε ότι την τσάντα της 9χρονης την έχει εκείνος.

Από σήμερα επίσης σφραγίζεται το σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το πρωϊνό».

Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μήνυσαν τον δικηγόρο, ενώ σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και υπεξαίρεση εγγράφων προχώρησε και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου:

«Σας ενημερώνουμε πως το δικηγορικό μας γραφείο ‘Ανδρέας Κων. Θεοδωρόπουλος & Συνεργάτες law firm’ πρωτοστατούντος του ιδρυτή του Δικηγόρου Παρ΄ Αρείω Πάγω Ανδρέα Κων. Θεοδωρόπουλου , έχει αναλάβει εδώ και δύο περίπου μήνες την νομική υποστήριξη των συγγενών της αειμνήστου αποθανούσης Κούτρα – Θεοδωροπούλου Ευγενίας, η οποία έζησε στην Πάτρα και απεβίωσε στις 12-09-2020.
Ενεργούντες ως νομείς των συγγενών ,εγώ & ο συνάδελφος μου κων. Λέων, Δικηγόρος Πατρών, εισήλθαμε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ στις 27-5-2022 στο ακίνητο επί της οδού Μπιζανίου αριθ. 27 στην Πάτρα έχοντας κληρονομικό δικαίωμα. Η κεντρική πόρτα της εισόδου του ακινήτου ήταν ανοικτή , παραβιασμένη και έτσι ταυτόχρονα διαπιστώσαμε πως υπήρχαν εκατοντάδες λογαριασμοί στο πάτωμα.

Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας , η είσοδος του οροφοδιαμερίσματος ήταν επίσης ανοικτή και επικρατούσαν εικόνες λεηλασίας , με σπασμένη την κλειδαριά του διαμερίσματος ενώ εντός υπήρχαν κούτες με παιχνίδια και μια σχολική τσάντα, η οποία και ανήκε στο άτυχο κορίτσι την Τζωρτζίνα, της οποίας η μητέρα Σωτηρία Πισπιρίνγκου και ήδη προφυλακισθείσα κατηγορείται πως την δολοφόνησε.

Σήμερα 30-05-2022 και περί ώραν 12:30 θα αποδώσω την σχολική τσάντα στην 18η ανακρίτρια, η οποία και είναι η μοναδική αρμόδια για την έρευνα δυνάμει του άρθρου 40 της Ποιν. Δικονομίας και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης, καθώς είναι αποδεικτικό μέσο το οποίο μόνο στην έχουσα απόλυτη εξουσία και διενεργούσα ανακρίτρια παραδίδεται και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης.

Η μήνυση για κλοπή της τσάντας από τους συγγενείς είναι νόμω και ουσία αβάσιμη χαρακτηριζόμενη ως νομική αστειότητα και παταγώδη αποτυχία των νομικών παραστατών τους . Θα προσφύγουμε με εγκλήσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, Ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία εναντίον της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου και οποιουδήποτε άλλου παρεμποδίζει το έργο μας ως συνηγόρων των συγγενών της αείμνηστης Κούτρα Ευγ. Θεοδωροπούλου.

Διώξεις από Πισπιρίγκου σε όλους όσους μπήκαν μέσα στο σπίτι

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του ΑΝΤ1, απορρίφθηκε το αίτημα των κληρονόμων που έγινε την Παρασκευή από το ειρηνοδικείο Πατρών, άρα δεν είχαν το δικαίωμα όσοι μπήκαν στον σπίτι να το κάνουν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024