Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
X Factor: Όλα όσα συνέβησαν στο φαντασμαγορικό 2ο live του μουσικού talent show

X Factor: Όλα όσα συνέβησαν στο φαντασμαγορικό 2ο live του μουσικού talent show

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, στις 21:00 στο MEGA, έρχεται το 3ο live show του «X Factor», με κορυφαίες μουσικές μονομαχίες, πολλές εκπλήξεις και συγκινήσεις

Το 2ο live show του «X Factor» εκτυλίχθηκε χθες, Κυριακή 29 Μαΐου, σε μια βραδιά όπου η μουσική είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και οι ανατροπές διαδέχονταν η μία την άλλη.

Σε ένα ακόμα θεαματικό live show του «X Factor», με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου, οι υψηλότατες επιδόσεις των διαγωνιζόμενων, οι ευφάνταστες σκηνικές παρουσιάσεις των εμφανίσεων, η απολαυστική αλληλεπίδραση της κριτικής επιτροπής και του γκεστ σταρ Ηλία Ψινάκη καθώς και η αγωνία για το αποτέλεσμα κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Σε μεγάλα κέφια, οι κριτές-μέντορες Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, έκαναν τα πιο εύστοχα σχόλια για τις ερμηνείες των διαγωνιζομένων, χωρίς να σταματούν τα πειράγματα μεταξύ τους. Ο γκεστ σταρ Ηλίας Ψινάκης σχολίαζε τους πάντες και τα πάντα με το αντισυμβατικό του χιούμορ.

Στο 2ο live show διαγωνίστηκαν οι ομάδες του Μιχάλη Κουινέλη και του Στέλιου Ρόκκου. Μετά την ψηφοφορία του κοινού αλλά και τις ασυλίες που έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης, από τη φάση των live shows αποχώρησαν η Ιόλη Πενταρά από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη και οι Decho από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου.

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μετέφεραν από το backstage την ατμόσφαιρα αλλά και την αγωνία των διαγωνιζόμενων.

Το «Χ Factor» κατέκτησε και τα social media. To #XFactorGR έγινε πρώτο trend στο Twitter, με χιλιάδες απολαυστικά tweets να ανεβαίνουν σε όλη τη διάρκεια του live show. Παράλληλα, το MEGA μετέδωσε σε live streaming στο TikTok, στο Instagram και στο Facebook μέρος του on air show, αποσπώντας χιλιάδες likes από τους χρήστες των social media.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, στις 21:00 στο MEGA, έρχεται το 3ο live show του «X Factor», με κορυφαίες μουσικές μονομαχίες, πολλές εκπλήξεις και συγκινήσεις.

«X FACTOR»
#XFactorGR

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024