Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: Αποθέωσε Βαγγέλη Μαρινάκη και Νότιγχαμ Φόρεστ - «Χάρηκα με την χαρά του... τον είδα να φιλάει εικονίτσα»

Ελένη Μενεγάκη: Αποθέωσε Βαγγέλη Μαρινάκη και Νότιγχαμ Φόρεστ – «Χάρηκα με την χαρά του… τον είδα να φιλάει εικονίτσα»

Η επιστροφή της Νότιγχαμ Φόρεστ στα σαλόνια της Premier League δεν έμεινε ασχολίαστη από την Ελένη Μενεγάκη και το πάνελ της εκπομπής της

Η τεράστια επιτυχία της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλης Μαρινάκης, η οποία πήρε το εισιτήριο για την Premier League της επόμενης σεζόν, δεν έμεινε ασχολίαστη από την Ελένη Μενεγάκη.

Κατά την διάρκεια της σημερινής εκπομπής της, την ώρα που συνομιλούσε με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο του είπε: «Εδώ έχουμε χαρές. Βρε δεν είδες, η ομάδα η ξένη, του προέδρου η ομάδα» ενώ όταν εκείνος ρωτούσε με απορία τι είχε συμβεί η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέλαβε να τους εξηγήσει.

«Που ανέβηκε μία κατηγορία. Μεγάλες επιτυχίες. Εγώ χάρηκα με την χαρά του. Τον είδα να κάνει τον σταυρό του, να φιλάει κάτι… Εικονίτσα θα είναι, κάποιο γούρι θα είναι, δε ξέρω τι είναι, αλλά είναι αυτά που λες… Όλοι έχουμε κάνει για κάποιο λόγο που το χρειαστήκαμε (σ.σ εννοώντας την προσευχή στον Θεό)» είπε.

Στη συνέχεια μάλιστα, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προσπάθησε να αναδείξει το πόσο μεγάλη επιτυχία είναι αυτή η άνοδος, ο Ελένη Μενεγάκη τον διέκοψε, λέγοντάς του μεταξύ άλλων: «Μην μου τα λες, μου τα είπε όλα ο γιος μου».

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024