Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Λίβερπουλ στον μεγάλο τελικό του Champions League φτάνοντας έτσι για 14η φορά στην ιστορία της στο πιο ψηλό σκαλί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Ένας τελικός ο οποίος ξεκίνησε με 37 λεπτά καθυστέρηση λόγω του μποτιλιαρίσματος που υπήρξε από τους οπαδούς έξω από το Stade de France.
Πέρα από όλα αυτά όμως υπήρξε και ένα άσχημο περιστατικό με τον δημοσιογράφο της L’ Equipe, Μπερτράν Λατούρ, να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από οπαδούς της Λίβερπουλ.
«Ήμουν καθ’ οδόν για το γήπεδο, όταν κάποιος είπε σε μεθυσμένους οπαδούς της Λίβερπουλ πως υποστηρίζω τη Ρεάλ, κάτι που προφανώς δεν ισχύει. Τότε τρεις από αυτούς ήρθαν πάνω μου και άρχισαν να με χτυπούν. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ευτυχώς άλλοι φίλοι της Λίβερπουλ επενέβησαν και μας χώρισαν. Αποκόμισα μια πληγή στο ζυγωματικό, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε από το να κάνω τη δουλειά μου», ανέφερε.
Η απόφαση σηματοδοτεί μια ιστορική στροφή για την Ελβετία που είχε ταυτιστεί με την απόλυτη απαγόρευση των αγώνων, απόρροια μιας τραγωδίας που σημάδεψε ανεξίτηλα την ιστορία του motorsport.
Είναι Μάιος του 1980 και οι Άγγλοι παρακολουθούν από κοντά για πρώτη φορά τον άνθρωπο που θα τους στερήσει το Μουντιάλ έξι χρόνια αργότερα, τον 19χρονο τότε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο.