Ο Καρίμ Μπενζεμά μπορεί να μην σκόραρε στον χθεσινό τελικό, όμως αν δεν ήταν αυτός η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα είχε καταφέρει να φτάσει στο Παρίσι για να διεκδικήσει -και τελικά κατακτήσει- το 14ο της Champions League.
Και αν για τη «Βασίλισσα» ήταν το 14ο, δεν τα πάει άσχημα και ο ίδιος ο Γάλλος, που για εκείνον ήταν το 5ο. Και μάλλον πιο ξεχωριστό, καθώς ήταν μέσα στην πατρίδα του.
Ο σούπερ σταρ των «μερένχες» εμφναίστηκε απόλυτα χαρούμενος μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Λίβερπουλ (0-1) και δήλωσε περήφανος για τα όσα έχει πετύχει με τους συμπαίκτες του.
«Είμαστε τόσο χαρούμενοι. Είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα μου. Το αξίζαμε. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι όμως πάντα έτσι είναι τα πράγματα στο Champions League, πόσο μάλλον σε έναν τελικό. Σημαίνει πολλά για μένα το ότι πήρα ένα ακόμα Champions League στη χώρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπενζεμά.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε με την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του Ταϊρίκ Τζόουνς, με την ποινή των τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο να μην ισχύουν πλέον.