Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαλέλης: Το μυαλό μου είναι στο Βόρειο Αιγαίο και προσπαθώ μέσα από τη δουλειά μου να βοηθήσω όσο μπορώ

Μαλέλης: Το μυαλό μου είναι στο Βόρειο Αιγαίο και προσπαθώ μέσα από τη δουλειά μου να βοηθήσω όσο μπορώ

«Κάνω ό,τι μπορώ, τώρα είναι και μία περίεργη συγκυρία με την όξυνση της πολιτικής της Τουρκίας»

Το «Τι Λες Τώρα» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησαν τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτη Μαλέλη, στην σύσκεψη δελτίου ειδήσεων του σταθμού, και μίλησαν για την σταθερά ανοδική πορεία του δελτίου, αλλά και την επίσημη ενασχόλησή του με τα κοινά της πατρίδας του.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα» βρέθηκε και στην σύσκεψη του δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

Κάθε μέρα, στις 14:00 η ώρα το μεσημέρι γίνεται η σύσκεψη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, και με τον κ. Μαλέλη να περιγράφει την στιγμή της σύσκεψης, ως την «στιγμή της ζωής του».

«Τριάντα χρόνια που είμαι συνεχόμενα διευθυντής ειδήσεων, κάθε μέρα στις 14.00 κάνω σύσκεψη. Ερχόμαστε όλοι οι υπεύθυνοι των τμημάτων, οι διευθυντές σύνταξης, οι αρχισυντάκτες, όλη αυτή η υπέροχη ομάδα που είναι εξαιρετική και έχει βγάλει πρώτο το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Αναφέρουν όλα τα θέματα με λεπτομέρεια, και την ιστορία αλλά και την υπόθεση του κάθε θέματος, και την είδηση βεβαίως αναλυτικά, αλλά και τί εικόνες θα μπουν» ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Βεβαίως όλα αυτά γίνονται στις δύο η ώρα, ωστόσο το δελτίο ειδήσεων είναι στις 8 παρά τέταρτο, και φυσικά θα αλλάξουν πολλά πράγματα, θα εξελιχθούν. Αυτός είναι ο βασικός κορμός. Εάν αναρωτηθούμε ποιος είναι ο βασικός κορμός όλη μέρα στη διαδικασία του δελτίου ειδήσεων, είναι η σύσκεψη», πρόσθεσε.

Για την συνύπαρξη των τηλεοπτικών προσώπων με τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, ο κ. Μαλέλης επεσήμανε πως, «Ξέρουν όλοι ότι, οι δημοσιογράφοι είναι πολύ δυνατοί, δηλαδή αυτοί που παίρνουν μέρος στην σύσκεψη, είναι ουσιαστικά οι αρχισυντάκτες, είναι οι διευθυντές σύνταξης, είναι οι υπεύθυνοι τμημάτων, οι υπεύθυνοι της οπτικοποίησης των θεμάτων, και φυσικά είναι οι άνθρωποι που θα κοιτάξουν ξανά και ξανά τα κείμενα, θα αλλάξουμε πράγματα, θα αλλάξουμε το σενάριο των κειμένων. Είναι όλοι πολύ έμπειροι δημοσιογράφοι».

«Είναι συμπτωματικό που δουλεύω φέτος μόνο με γυναίκες παρουσιάστριες, αυτή η ‘φουρνιά’ είχε πολύ καλές παρουσιάστριες», επεσήμανε ο κ. Μαλέλης.

Μεταξύ άλλων ο Στάματης Μαλέλης αναφέρθηκε και στην σταθερά ανοδική πορεία του δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Συγκεκριμένα είπε πως, «είμαστε πρώτοι και από την 1η Ιανουαρίου του 2022, στον μέσο όρο είμαστε πρώτοι στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Αυτό είναι μία μεγάλη επιτυχία όλης της ομάδας μου. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που μας εμπιστεύεται».

«Το μυαλό μου είναι στο Βόρειο Αιγαίο»

Τέλος, για την ενασχόλησή του με τα κοινά της πατρίδας του ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, τόνισε πως, «επειδή έχω ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσω την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, δεν ξεκουράζομαι καθόλου. Το μυαλό μου είναι στο Βόρειο Αιγαίο, προσπαθώ και μέσα από τη δουλειά μου να βοηθήσω όσο μπορώ, να λυθούν προβλήματα των πολιτών εκεί».

«Κάνω ό,τι μπορώ, τώρα είναι και μία περίεργη συγκυρία με την όξυνση της πολιτικής της Τουρκίας. Τα κάνω και τα δύο αυτά ταυτόχρονα αυτή την στιγμή και φυσικά είναι εξαντλητικό», κατέληξε ο κ. Μαλέλης.

Δείτε όλα όσα είπε

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024