Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ομοφοβική επίθεση: «Το να είσαι γκέι είναι αρρώστια, χειρότερη κι από καρκίνο»

Ομοφοβική επίθεση: «Το να είσαι γκέι είναι αρρώστια, χειρότερη κι από καρκίνο»

Σε εξέλιξη έρευνα για τον χρήστη.

Σε ακόμη ένα ομοφοβικό παραλήρημα στο TikTok, χρήστης χαρακτηρίζει το να είναι κανείς γκέι «παραμόρφωση», «αρρώστια» και «χειρότερο κι από καρκίνο».

Ο 19χρονος ινφλουένσερ Ράιαν Μπένετ από το Μάντσεστερ μιλούσε τις πρωινές ώρες της Τρίτης με τον χρήστη @77chapo.

Ο Chapo ζήτησε από τον Μπένετ ένα live session, μόνο και μόνο για να εξαπολύσει βίαιη ομοφοβική επίθεση ενώ παρακολουθούσαν ζωντανά κάποιοι από τους 31.000 followers του Μπένετ.

Ο 77chapo τόνισε πως «δεν είναι γκέι», ενώ ρώτησε τον Μπένετ «αν πιστεύει πως γεννήθηκε γκέι», για να του απαντήσει ο 19χρονος θετικά.

«Οπότε πιστεύεις πως γεννήθηκες παραμορφωμένος;» ρώτησε ο Chapo, προς κατάπληξη του Μπένετ.

«Αν κάποιος γεννηθεί με διαβήτη, αυτό είναι ασθένεια, είναι ένα πρόβλημα» ακούγεται να του λέει, με τον Μπένετ να του απαντά πως το να γεννηθείς γκέι, δεν είναι αρρώστια.

«Είναι η χειρότερη από όλες τις αρρώστιες»

«Είναι χειρότερη αρρώστια από όλες τις αρρώστιες. Είναι χειρότερο κι από καρκίνο. Είναι η χειρότερη ασθένεια, αλλά η πιο εύκολη να θεραπευτεί» συνεχίζει ο Chapo το παραλήρημά του.

«Δεν είσαι καν αρσενικό – είσαι «ουδέτερο»» συνέχισε ο ίδιος γελώντας για να καταλήξει «άκου Ράιαν, μπορώ να σου πω κάτι; Έχεις ακόμα χρόνο προτού πας στην κόλαση».

Το βίντεο με τη συνομιλία που πόσταρε ο Μπένετ στο Twitter έγινε viral, με πολλούς να τον ρωτούν για το πώς νιώθει κι ασφαλώς να καταδικάζουν την επίθεση.

Έρευνα για το περιστατικό

Απομακρύνθηκε από τη θέση του υπαλλήλου ασφαλείας στο Islington Square, επιβεβαίωσε το εμπορικό κέντρο με ανακοίνωσή του.

Εκπρόσωπος ανέφερε πως ο Chapo ήταν εξωτερικός συνεργάτης της εταιρείας ασφαλείας CIS Security, η οποία διενεργεί εσωτερική έρευνα για τον υπάλληλό της.

«Είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι από τη συμπεριφορά αυτή και καταδικάζουμε με τον πιο ηχηρό τρόπο τις δηλώσεις του εν λόγω ατόμου. Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε με τα αρμόδια όργανα κατά τη διάρκεια της έρευνας αυτής» δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024