Λουτράκι: Έκρυβε 57 κιλά κοκαΐνη αξίας 1.500.000 €
Στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ
Η κοκαΐνη ήταν έτοιμη να διοχετευτεί και να πλημμυρίσει τα στέκια τοξικοεξαρτημένων σε ολόκληρη τη χώρα. Δείτε τις εικόνες από το Λουτράκι στην Κορινθία, που δημοσιοποίησε η αστυνομία…
Συνελήφθη χθες (28-05-2022), στο Λουτράκι Κορινθίας, πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 45χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, για κατοχή με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση στην παράνομη εγχώρια αγορά μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.
Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση διεθνούς εγκληματικού δικτύου, τα μέλη του οποίου δραστηριοποιούντο στην αποθήκευση, φύλαξη, μεταφορά και πώληση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στην Ελληνική επικράτεια, επετεύχθη μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων και δημιουργίας ατομικού “προφίλ”, ο εντοπισμός και η πιστοποίηση της δράσης του ανωτέρω μέλους του δικτύου.
Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο Λουτράκι Κορινθίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο 45χρονος αλλοδαπός. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα, που χρησιμοποιείτο ως χώρος απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 συσκευασίες, που έφεραν το λογότυπο «23» και περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 57 κιλών και 215 γραμμαρίων.
Επίσης κατασχέθηκαν 225 ευρώ και 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Επισημαίνεται ότι το προσδοκώμενο όφελος, από την πώληση της ανωτέρω κατασχεθείσας ποσότητας, υπερβαίνει το 1.500.000 ευρώ.


Επιπρόσθετα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών έχει ήδη αναπτυχθεί διεθνής συνεργασία με τις ομόλογες Αρχές του εξωτερικού, για την ταυτοποίηση και σύλληψη και των υπολοίπων μελών του εγκληματικού δικτύου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
- Μήνυμα Πλακιά σε Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη» – Τι είπε για την Καρυστιανού
- Πασχαλινά δώρα στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Σπήλιο Λιβανό και Φωτεινή Αραμπατζή – Τη Μ. Τρίτη οι υπόλοιποι έντεκα
- Συγκλονίζει ο Εμπαπέ: «Με αποκαλούσαν μαϊμού – Ήθελα να φύγω από την εθνική Γαλλίας»
- Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει με τρεις καθηλωτικές υποθέσεις
- Άσκηση ετοιμότητας στο Δήμο Αγίου Νικολάου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442