Γιατί καθυστέρησε έναρξη του τελικού, τι συνέβη
Λίγο μετά τις 21:45 και βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί γύρω από το «Σταντ ντε Φρανς», η UEFA αποφάσισε ο τελικός να αρχίσει με 36 λεπτά καθυστέρηση.
Με καθυστέρηση 36 λεπτών ξεκίνησε ο τελικός του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, που διεξάγεται στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού.
Ο μεγάλος τελικός του Champions League ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 22:00, αλλά λόγω του μποτιλιαρίσματος που υπάρχει στους δρόμους γύρω από το γήπεδο και είχε ως αποτέλεσμα την αργοπορημένη είσοδο των θεατών, θα ξεκινήσει στις 22:36.
Λίγο μετά τις 21:45 και βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί γύρω από το «Σταντ ντε Φρανς», η UEFA αποφάσισε ο τελικός να αρχίσει με 306 λεπτά καθυστέρηση.
Μια απόφαση που πάρθηκε για λόγους ασφαλείας, αφού υπάρχουν ακόμα αρκετοί θεατές εκτός γηπέδου, οι οποίοι «κόλλησαν» στο μποτιλιάρισμα και δεν έχουν πάρει ακόμα τις θέσεις τους στις κερκίδες του «Σταντ ντε Φρανς».
Ο μεγάλος τελικός του Champions League ζωντανά στο Mega Channel.
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442