Μαρία Σολωμού: Σε σχέση με γνωστό ράπερ παρά τις διαψεύσεις – Οι πληροφορίες που το επιβεβαιώνουν
Τι γίνεται τελικά με αυτό το ζευγάρι;
H Μαρία Σολωμού εδώ και λίγους μήνες έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της και περνάει υπέροχες στιγμές με γνωστό ράπερ.
Όπως είχε αποκαλύψει το περιοδικό ΟΚ! η τραγουδίστρια είχε σχέση της με τον ράπερ Mente Fuerte.
Οι φωτογραφίες από επίσκεψή τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων έκαναν αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, ενώ η ίδια όταν είχε ερωτηθεί σχετικά το είχε διαψεύσει.
«Η αλήθεια είναι πως η σχέση αυτή έχει συχνά on and off» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους. «Είναι δυο έντονες προσωπικότητες. Η Μαρία Σολωμού προφανώς δεν ήθελε να επιβεβαιώσει μια σχέση που ήταν ακόμα σε αναγνωριστικό στάδιο. Ήταν αρκετά νωρίς».
H τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο πάρτι έκπληξη που διοργάνωσαν οι φίλοι της Δήμητρας Κατσαφάδου στο σπίτι της στο Μετς. «Έφτασαν μαζί λίγο μετά τα μεσάνυχτα» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Χωρίς να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, μιας και εκεί υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν γνώριζαν, αμέσως καταλάβαινε κανείς ότι είναι ζευγάρι».
Εκείνη μάλιστα σύστηνε τον 30χρονο αγαπημένο της ως Γιώργο, όπως είναι το κανονικό του όνομα. «Εκείνος πάντως ήταν πολύ ευγενικός με όλους» συμπληρώνει η ίδια πηγή.
Μάλιστα το πρωί της Τρίτης ο Mente Fuerte σε ένα insta story του ευχαριστούσε τη Δήμητρα Κατσαφάδου και τον αδερφό της, Νικόλα, για το δώρο που του έκαναν μετά την τελευταία τους συνάντηση!
- Ο Μόντο Ντουπλάντις αποκάλυψε με τι θα ασχοληθεί όταν αποσυρθεί από τον στίβο
- Σομαλία: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στο Μογκαντίσου χωρίς σοβαρά επεισόδια – Η σημασία τους
- «Ήταν ποιητικό» – Έρθα Κιτ, η τραγουδίστρια του «Santa Baby» πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2008
- ΗΠΑ: Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν τραβά την προσοχή… για λάθος λόγο
- «Η Γιουβέντους πάει να πάρει τον Φρατέζι από την Ίντερ»
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Από τα Χριστούγεννα με βροχές στην «ψυχρή» και χιονισμένη Πρωτοχρονιά


