Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Urus Evo: Ανανέωση με υβριδικές προεκτάσεις

Lamborghini Urus Evo: Ανανέωση με υβριδικές προεκτάσεις

To ιταλικό SUV συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης δίνοντας μια ακόμα ευκαιρία παρατήρησης του εν όψει της πρεμιέρας του που αναμένεται εντός του έτους

Φωτογραφίες: Automedia

To δημοφιλέστερο –πλέον- μοντέλο της Lamborghini έχει συμπληρώσει ήδη τέσσερα χρόνια χρόνια παρουσίας του στην αγορά και όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα υποδεχτεί την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία και εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης.

Όπως είναι σαφές από τις λήψεις του φωτογραφικού φακού το ανανεωμένο SUV θα υιοθετήσει μια ανασχεδιασμένη όψη με κυρίαρχη τη νέα γρίλια με τα οριζόντια στοιχεία τα οποία οι μηχανικοί της Lamborghini δεν έχουν μπει σε ιδιαίτερο κόπο να κρύψουν. Τη νέα γρίλια πλαισιώνουν τα νέα φωτιστικά σώματα ενώ την εικόνα συμπληρώνει το ανασχεδιασμένο καπό.

Στο πίσω τμήμα διακρίνονται ο νέος προφυλακτήρας αλλά και η διαφορετική χάραξη των αεραγωγών. Προς το παρόν δεν υπάρχουν φωτογραφικά τεκμήρια από το εσωτερικό του μοντέλου ωστόσο δεδομένα θα υπάρξουν και εκεί αλλαγές που θα αφορούν την ψηφιακή τεχνολογία και το δίπτυχο infotainment-πίνακα οργάνων που θα προσφέρουν νέες δυνατότητες παραμετροπιοίησης και νέες εφαρμογές.

Εκεί που τα πράγματα παραμένουν ακόμα κάπως «μυστηριώδη» είναι σε ό,τι αφορά την γκάμα κινητήρων του ανανεωμένου ιταλικού SUV. Ξεκινώντας από τα γνωστά δεδομένα, το παρών στην γκάμα θα εξακολουθεί να δίνει ο V8 των 4,0 λίτρων που εφοδιάζει και τη σημερινή εκδοχή του Urus αποδίδοντας 650 ίππους και 848 Nm ροπής. Δεν θα πρέπει βέβαια σε καμία περίπτωση να αποκλειστεί η αναβάθμιση της ισχύος του αν και μένει να αποδειχθεί αν αυτό θα συμβεί με την συνδρομή ήπιας υβριδικής τεχνολογίας ή μέσω πιο  παραδοσιακών αναβαθμίσεων στο V8 μπλοκ.

Αυτό που πάντως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι η ανανεωμένη εκδοχή της Urus θα συμπεριλάβει στις επιλογές εκδόσεις με υβριδική τεχνολογία καθώς όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Lamborghini, από το 2024 και εφεξής όλα τα μοντέλα της θα διατίθενται με κάποιου είδους ηλεκτρική υποβοήθηση.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024