Περίεργη χαρακτήρισε τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ο Δημήτρης Πέλκας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε τον απολογισμό της χρονιάς με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στέλνοντας παράλληλα και το σύνθημα εν όψει της νέας σεζόν.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Φινάλε σε ακόμη μια σεζόν. Με πολλά σκαμπανεβάσματα. Σε προσωπικό επίπεδο, ήταν μια περίεργη σεζόν, η οποία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με τραυματισμό, ο οποίος με κράτησε για αρκετό διάστημα εκτός. Ήταν κάτι το οποίο με στεναχώρησε. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα μου.
Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα μου τα πήγε υπέροχα τα πήγε υπέροχα και πέτυχε τον στόχο που της είχε απομείνει. Την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Ήρθε η ώρα να καθαρίσει το μυαλό μας, ώστε να προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν, σωματικά και πνευματικά».
Έτοιμος για τη μεγαλύτερη μάχη της σεζόν για τον Ολυμπιακό, αυτή της κατάκτησης της Ευρωλίγκας, δηλώνει ο Tάιλερ Ντόρσεϊ, λίγο πριν το τζάμπολ των πλέι-οφ κόντρα στη Μονακό.
Η Λάτσιο μετράει ήδη αντίστροφα ενόψει της συμμετοχής της στον τελικό του Coppa Italia ωστόσο ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει ξεχάσει την αποχώρηση του Χρήστο Μανδά.
Αν και αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, οι εξετάσεις του Κωνσταντίνου Καρέτσα είναι καθαρές και θα είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια της Γκενκ.