Στη Βοστώνη, οι Σέλτικς ηττήθηκαν 109-103 από τους Μαϊάμι Χιτ, στο τρίτο τελικό της Ανατολής, με τον Τζέισον Τέιτουμ να μένει μακριά από τον καλό του εαυτό.
Ο 24χρονος φόργουορντ έβαλε μόλις δυο πόντους, στο δεύτερο ημίχρονο, και τελείωσε το Game 3 με 10 πόντους με 3/14 σουτ και 6 λάθη.
Μετά το παιχνίδι, ο Τέιτουμ μίλησε σκληρά, για την απόδοσή του, λέγοντας πως «ήταν απαράδεκτη η εμφάνισή μου. Έκανα πολλά λάθη και δεν πέτυχα ούτε καλάθι στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να παίξω καλύτερα. Νιώθω πως κρέμασα την ομάδα μου στο ματς αυτό. Αναλαμβάνω την ευθύνη».
Για την ήττα των Σέλτικς από τους Χιτ, ο Τέιτουμ δήλωσε: «Δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε 39 πόντους στην πρώτη περίοδο (18-39). Έπρεπε μετά να τρέχουμε σε όλο το ματς για να μαζέψουμε αυτή τη διαφορά. Θα πρέπει να μπαίνουμε πιο δυνατά στα παιχνίδια».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.