Οι αποκαλύψεις που γίνονται γύρω από την υπόθεση είναι καταιγιστικές. Μάλιστα, σήμερα στο «Πρωινό», έγιναν κάποιες δηλώσεις που θα συζητηθούν, από φίλο του περιβόητου Γιάννη, ο οποίος φέρεται να ήταν κάποια στιγμή το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι.
Συγκεκριμένα, ο φίλος του Γιάννη, άφησε -μεταξύ άλλων- να εννοηθεί ότι η 33χρονη μητέρα είχε ερωτικές παρτίδες με αρκετούς άλλους άνδρες.
«Ποδοσφαιριστές, παρτίδες η Ρούλα είχε με πολλούς! Και πριν και μετά… Ήταν διάχυτη αυτή η εντύπωση και πως να το πω; Ήτανε κοινό μυστικό…» είπε χαρακτηριστικά.
Πρόκειται για δηλώσεις που προκαλούν πολλά ερωτήματα, αφού μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι ύποπτη για δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και για αυτό πρέπει να κριθεί, ωστόσο το τι έκανε στην προσωπική της ζωή δεν αφορά κανέναν, πόσο μάλλον όταν πλασάρεται ως «αποκάλυψη» εκπομπές ενημερωτική – ψυχαγωγικού περιεχομένου.
«Δεν ήτανε και ό,τι καλύτερο… Θεωρείτο τσαχπινούλα, ζωηρούλα… Ο Γιάννης… εντάξει τη Ρούλα την ξέρανε όλοι οι ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος, αυτό είναι δεδομένο! Μιλάμε για 200 ποδοσφαιριστές σωματείων; Ναι, 200 ποδοσφαιριστές την ήξεραν! Η Ρούλα, η Ρούλα, η Ρούλα… Ο Γιάννης παντρεύτηκε πριν πέντε χρόνια, πριν τέσσερα… Είναι τσαχπινούλης ο Γιάννης, πλακατζής, να βγαίνει, να κάνει πλάκες, να πάμε το βράδυ να τα πιούμε, γενικά έτσι του αρέσουνε… Τι να πω τώρα; Όλα γίνονται και όλα δε γίνονται, από κει που δεν το περιμένεις! Η Ρούλα είναι και στην ηλικία. Ο Γιάννης είναι 34, είναι ίδια ηλικία, εκεί είναι» είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του Γιάννη.
Facebook έχει; Ξέρετε;
«Πως δεν έχει, βέβαια έχει! Τώρα δεν μπορώ να τον βρω, το πιο πιθανό να το χει βγάλει! Μέχρι τα χθες, μου ‘στελνε 10 μηνύματα την ημέρα…»
«Δεν βλέπω να υπάρχει μέσα. Φωτογραφίες, εκείνο, το άλλο… Και δεν τον βλέπω! Ο Γιάννης ανέβαζε κάθε μέρα και καινούρια φωτογραφία, κάθε δεύτερη μέρα. Στην πλαζ εκεί όταν τα έπινε, από δω, από κει… Και του ‘γράφα από κάτω, μου γράφε και δεν βλέπω τώρα. Δεν μπορώ να τον βρω. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση! Προβληματίστηκα…»
Γενικότερα η σχέση του με τα κορίτσια ποια ήταν;
«Τσαχπίνης, τσαχπίνης, τσαχπίνης! Ναι, εντάξει! Εκεί τ ‘αρέσει, κοιτάει!»
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59