Βρέθηκε αίμα που είχε ληφθεί από την Τζωρτζίνα Δασκαλάκη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και το οποίο είχε ληφθεί όταν η 9χρονη νοσηλευόταν εκεί, πολύ πριν μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως αναφέρει ο Alpha, αποδίδει ευθύνες για αμέλεια σε γιατρούς και προσωπικό συνεχίζοντας: «’Έχουν δώσει καταθέσεις, έχουν κάνει υποτίθεται έρευνες τόσο καιρό.. Αυτό και μόνο δείχνει ότι στα νοσοκομεία δεν ήξεραν τι γινόταν! Αυτό δεν είναι αμέλεια; Δεν είναι λάθος των γιατρών;».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.