Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
1ος αγώνας δρόμου στο Βραχάτι

1ος αγώνας δρόμου στο Βραχάτι

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 στο Βραχάτι, ο Δήμος Βέλου - Βόχας διοργανώνει για πρώτη φορά αγώνες δρόμου, με σκοπό να καθιερωθούν και να επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο.

΄΄VRACHATI RUN΄΄ Ο Δήμος Βέλου Βόχας προσκαλεί τους δημότες, και όλους όσους επιθυμούν, όλων των ηλικιών-παιδιά και ενήλικες- να συμμετάσχουν στο 1ο run του Δήμου που θα πραγματοποιηθεί στο Βραχάτι ΄΄VRACHATI RUN΄΄ την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 στους δρομικούς αγώνες των 5χλμ και 10 χλμ.

«Ελάτε να τρέξετε και να απολαύσετε μία διαδρομή δίπλα στην θάλασσα» καλούν οι διοργανωτές τους δρομείς και από τις πληροφορίες που έχουμε ήδη υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΙΟΥΝΙΟΥ

18:00-21:00: Για να μην υπάρξει μεγάλος συνωστισμός το πρωί του αγώνα στην γραμματεία για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής,μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 18:00 μέχρι και τις 21:00 να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo πακέτο συμμετοχής τους. Η παραλαβή των πακέτων μόνο για το Σάββατο θα γίνεται στο κοινοτικό γραφείο Βραχατίου που βρίσκεται επί τις Παλαιάς Ε.Ο Κορίνθου Πατρών.

  • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου).

ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ

07:00-08:30: Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 07:00π.μ μέχρι και τις 08:30π.μ να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo πακέτο συμμετοχής τους. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στη γραμματεία του αγώνα , πλησίον του σημείου εκκίνησης.

  • Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου).

08:50: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης.

08:55: Εκκίνηση του αγώνα των 5km

09:00: Εκκίνηση του αγώνα των 10km

11:00: Εκκίνηση της παιδικής διαδρομής των 500m

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας επιχειρεί να προσελκύσει τον κόσμο του αθλητισμού σε μια περιοχή πολύ κοντά στην Αττική αλλά και σε άλλα αστικά κέντρα, θέλοντας παράλληλα να «διαφημίσει» το μέρος εν όψει μάλιστα και του καλοκαιριού.

Η διοργάνωση φυσικά εδράζεται και στην διάθεση που έχει ο Δήμος Βέλου – Βόχας και οι συνδιοργανωτές του αγώνα, να τονιστούν τα οφέλη του αθλητισμού.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024