Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Εφές στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της Euroleague και πριν το ξεκίνημα του ματς είχαμε το καθιερωμένο τελετουργικό των «ερυθρόλευκων».
Ο Γιώργος Πρίντεζης κατευθύνθηκε προς τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια και τους είπε: «Παιδιά, είμαστε καλύτερη ομάδα, είμαστε καλύτεροι παίκτες. Αυτή είναι η ώρα μας» και ακολούθησε… χαμός.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»