Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απόβαση στην Σεβίλλη ετοιμάζουν οι οπαδοί της Ρέιντζερς

Απόβαση στην Σεβίλλη ετοιμάζουν οι οπαδοί της Ρέιντζερς

Τρέλα επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ρέιντζερς εν όψει του τελικού του Europa League κόντρα στην Άιντραχτ.

Άιντραχτ Φρανκούρτης και Ρέιντζερς διασταυρώνυον τα ξίφη τους, το βράδυ της Τετάρτης (18/5,22.00) στο «Ραμόν Σαντσέθ Πιθχουάν»  με φόντο το τρόπαιο του Εuropa League.

Το γήπεδο της Σεβίλλη, χει χωρητικότητα 42.700 και κάθε ομάδα είχε στα χέρια της μόλις 9.5000 μαγικά χαρτάκια. Αυτό που συμβαίνει όμως με τους οπαδούς της Ρέιντζερς και της Άιντραχτ δεν έχει προηγούμενο.

Σύμφωνα με τα όσαν αναφέρουν οι Ισπανοί, στην Ανδαλουσία αναμένεται να βρεθούν 100.000 οπαδοί της Ρέιντζερς και 50.000 της Άιντραχτ.

Από την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία θα είναι δίχως εισιτήρια στα χέρια, οι ισπανικές αρχές καλούνται να λύσουν έναν δυσεπίλυτο γρίφο, ώστε να αποφύγουν έκτροπά και μάχες σώμα με σώμα.

Στην πόλη θα δουλεύουν υπερωρίες πάνω από 200 άτομα του Δήμου, ώστε να διατηρήσουν την πόλη καθαρή, πάνω από 110 υπαίθριες τουαλέτες έχουν στηθεί σε κεντρικά σημεία, με τον Δήμαρχο Σεβίλλης Αντόνιο Μουνιόθ να δηλώνει έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση, με τον καιρό να ευνοεί την αθρόα κατανάλωση μπύρας, αφού η θερμοκρασία όλη την ημέρα στην Ανδαλουσία θα κυμαίνεται στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024