Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πώς σκέφτεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει απόψε (20:00) τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ, όπου αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη 10η αγωνιστική των play offs. Οι ερυθρόλευκοι τρεις μέρες μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος κοντράρονται με την Ένωση σε ένα ματς που και οι δυο θα προτιμούσαν να αποφύγουν, μιας και έχουν κριθεί τα πάντα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας και από τη στιγμή που στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ φέτος.

Εξάλλου, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Βατσλίκ, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά, Εμβιλά, Τζολάκη, Ροντρίγκες, Καρμπόβνικ και Ονιεκούρου και πήρε μαζί του συνολικά 22 παίκτες.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Μαρτίνς φαίνεται να έχει καταλήξει σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Κρίστινσον να είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ και Κίτσος, ενώ «παίζει» και ο Μπαγκαλιάνης αντί του Σισέ.

Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν όπως όλα δείχνουν την ευκαιρία τους οι Κούντε και Κανέ, ενώ μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο αναμένεται να αγωνιστεί ο Φορτούνης. Τέλος, στην τριάδα της επίθεσης, ο Μαρτίνς φαίνεται να προτιμάει τους Βρουσάι και Ρόνι Λόπες για τα άκρα και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως θέλει να διατηρήσει το απίστευτο σερί που έχει φτιάξει τα τελευταία, αφού έχει να χάσει από την Ένωση για 14 ματς και πιο συγκεκριμένα από τις 4 Φεβρουαρίου 2018 όταν ηττήθηκε με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή: Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Φορτούνης, Κανέ, Καραργύρης, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024