Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζο Μπάιντεν: Εξήγησε πώς έγινε... Μπαϊντενόπουλος και γιατί κάνει τον σταυρό του σαν τους Έλληνες

Τζο Μπάιντεν: Εξήγησε πώς έγινε… Μπαϊντενόπουλος και γιατί κάνει τον σταυρό του σαν τους Έλληνες

O Τζο Μπάιντεν προχώρησε σε μια ομιλία γεμάτη προσωπικές αναφορές σε μια αίθουσα που έμοιαζε να έχει πολλούς φίλους και να αναφέρεται σε εκείνους με τα μικρά τους ονόματα, ξεκίνησε χθες η δεξίωση στο Λευκό Οίκο.

Τους δεσμούς με την ελληνική ομογένεια τόνισε στην γεμάτη από «φίλους» αίθουσα δεξιώσεων του Λευκού Οίκου ο Τζο Μπάιντεν υποδεχόμενος τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

O Τζο Μπάιντεν προχώρησε σε μια ομιλία γεμάτη προσωπικές αναφορές σε μια αίθουσα που έμοιαζε να έχει πολλούς φίλους και να αναφέρεται σε εκείνους με τα μικρά τους ονόματα, ξεκίνησε χθες η δεξίωση στο Λευκό Οίκο.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε με τα μικρά τους ονόματα σε κάποιους από τους ομογενείς που βρίσκονταν στην αίθουσα δεξιώσεων και στα παιδιά τους, είπε πως η φιλία του με τους Ελληνες ομογενείς είναι ο λόγος που κάνει τον σταυρό του… λάθος (έδειξε πώς κάνει το σταυρό του, όπως και οι ορθόδοξοι, με αντίθετη φορά από ό,τι οι καθολικοί), ύμνησε την ελληνική φιλοξενία και αναφέρθηκε στην ισχυρή σύνδεσή του με την ελληνική ομογένεια λέγοντας ότι τον αποκαλούν… Τζο Μπαϊντενόπουλο.

Τζο Μπάιντεν όπως… Τζο Μπαϊντενόπουλος ή Μπαϊντενάκης

«Θα ήθελα να αστειευτώ γιατί η ελληνική κοινότητα με λέει Τζο Μπαϊντενόπουλος και πρέπει να πω ότι όταν ήμουν γερουσιαστής δεν πήρα και τόσες πολλές ψήφους. Αστειεύομαι… στο Ντέλαγουερ είχα το 92% των ψήφων της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, από τότε υπάρχει αυτό το παρατσούκλι», ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και καταχειροκροτήθηκε.

Ο κ. Μητσοτάκης από την πλευρά του κάλεσε τον Τζο Μπάιντεν με τη σύζυγο του να επισκεφτούν την Ελλάδα και την Κρήτη για να ανταποδώσει τη θερμή φιλοξενία, ενώ χαριτολογώντας δήλωσε πως οι ομογενείς θα πρέπει να προσφωνούν τον κ. Μπάιντεν… «Μπαιντενάκη» (δηλαδή με κρητική κατάληξη) και όχι «Μπαϊντενόπουλο».

Sports in

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Καζακστάν (pics+vid)

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καζακστάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024