
Μαρία Ηλιάκη: Απαράδεκτο σεξιστικό σχόλιο στην παρουσιάστρια την ώρα που οδηγούσε
Είναι απαράδεκτο εν έτει 2022 να ακούγονται τέτοια σχόλια στους δρόμους
Δέκτης ενός απίθανου σχολίου, από κάποιον που πιθανώς έχει μείνει σε προηγούμενες δεκαετίες, έγινε η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια του MEGA γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instragram το σχόλιο που δέχτηκε.
Το εν λόγω σχόλιο, καθώς οδηγούσε με το αυτοκίνητό της στον δρόμο, όπως ήταν λογικό, την εξόργισε, όπως εξοργίζει και κάθε λογικό άνθρωπο που σκέφτεται ότι εν έτει 2022 κυκλοφορούν ακόμα άνθρωποι με τέτοιες αντιλήψεις.
Όπως διηγήθηκε, η παρουσιάστρια βρισκόταν στο τιμόνι την ώρα που κάποιος άντρας οδηγός πέρασε δίπλα της και της έκανε ένα σεξιστικό σχόλιο.
Η παρουσιάστρια δεν είπε ακριβώς τι της είπε ο οδηγός, όμως, φάνηκε εξοργισμένη, καθώς το σχόλιο συνδέθηκε με το γεγονός ότι είναι γυναίκα και οδηγεί.
Το ξέσπασμα της Μαρίας Ηλιάκη
«Στο σημείο αυτό, θα ήθελα απλά να δηλώσω πόσο πιο ωραίος θα ήταν ο κόσμος χωρίς όλους εσάς τους βλάκες, για να μην πω κάτι χειρότερο, που ψάχνετε αφορμή να κάνετε το σεξιστικό σας σχόλιο για μία γυναίκα που οδηγεί λίγο πιο προσεκτικά από εσάς, που παρκάρει λίγο πιο αργά από εσάς ή ή ή ή… Και να πείτε την εξυπνάδα σας. Άι και σιχτίρ» ακούγεται η Ηλιάκη να λέει στα stories.
- Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας «έκραξε» τη FIFA για τις τιμές των εισιτηρίων στον τελικό του Μουντιάλ
- Χανιά: Πώς έγινε το τροχαίο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Νοσηλεύτρια στο ίδιο νοσοκομείο η οδηγός του ΙΧ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στο Περού – Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί, άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων
- Δεν είναι παραμύθι – Φαβορί ο Κίμι για τον παγκόσμιο τίτλο
- Νέα στρατιωτική ενίσχυση του Ισραήλ: Δεκάδες αμερικανικά αεροσκάφη ανεφοδιασμού κατευθύνονται στην περιοχή
- Ο Αντονέλι κυριάρχησε στο ΣΠΑ κι επέστρεψε στις νίκες (pics, vid)






