Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
2ο Ποδηλατικός Γύρος 2022 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου

2ο Ποδηλατικός Γύρος 2022 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών Αθηνών (Κ.Ε.Φ.Ι.) διοργανώνει τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο 2022, στις 5 Ιουνίου, με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο».

Η 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ήμερα Επιζώντων του Καρκίνου είναι μια μέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από την 3η Ιουνίου, παγκόσμια Ημέρα του Ποδηλάτου, ανεβαίνουμε ξανά στα ποδήλατα μας και στέλνουμε τις φωτογραφίες μας ως ένα μήνυμα ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών.

Η αφετηρία και ο τερματισμός του ποδηλατοδρόμου θα είναι η Αίγλη του Ζαππείου, η κλασσική διαδρομή των 5χμ του Μαραθωνίου της Αθήνας, και οι συμμετέχοντες καλούνται να ποδηλατήσουν, να τρέξουν ή και να βαδίσουν, κατά μήκος της.

Παράλληλα, σε όλη την Ελλάδα, οι φίλοι που θέλουν να συμμετέχουν, θα βγουν για τη δική τους ποδηλατάδα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα social media, δίνοντας το μήνυμά τους ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

Μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας, αρκεί να δηλώσει συμμετοχή στο site του Συλλόγου, να λάβει το σχετικό υλικό και να ανεβάσει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας hashtags #ridewithKEFI #runwithKEFI.

Φέτος το πακέτο εγγραφής περιλαμβάνει βαμβακερό μπλουζάκι και σακίδιο πλάτης.

Ραντεβού λοιπόν στις 5 Ιουνίου 2022 και ώρα 09.00.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site του συλλόγου https://www.anticancerath.gr/ ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2106468222./

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024