Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοκτονία 14χρονου: Αναφορές ότι κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Τι εξετάζουν οι αρχές για το διαδικτυακό «challenge»

Αυτοκτονία 14χρονου: Αναφορές ότι κατέγραψε το τέλος του στο κινητό – Τι εξετάζουν οι αρχές για το διαδικτυακό «challenge»

Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο 14χρονος να συμμετείχε σε διαδικτυακό challenge που είχε τραγική κατάληξη

Η αυτοκτονία του 14χρονου στα Κάτω Πατήσια έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να φωτιστούν οι αιτίες πίσω από το απονενοημένο διάβημα του εφήβου. Μετά τις αρχικές αναφορές για bullying, φαίνεται πως οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο 14χρονος να είχε εμπλακεί σε κάποιου είδους διαδικτυακού «challenge», ενώ υπάρχουν και αναφορές που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί ότι μπορεί να είχε ανοιχτή την κάμερα του κινητού του μέχρι τις τελευταίες του στιγμές.

Εάν αυτές οι αναφορές επιβεβαιωθούν, τότε δίνεται άλλη διάσταση στην υπόθεση. Θα πρέπει να διασαφηνιστεί αν ο 14χρονος που είχε ανοιχτό το κινητό του κατέγραφε τις τελευταίες στιγμές που προκάλεσαν τον αδόκητο θάνατό του ή μετέδιδε live όσα το έφηβο αγόρι έκανε μέσα στο δωμάτιό του μέσω streaming σε κάποια πλατφόρμα όπου κάποιοι μπορεί να παρακολουθούσαν.

Ερευνούν το κινητό του 14χρονου

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι στην υπόθεση θα έχει ρόλο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θεωρούν κομβικού ενδιαφέροντος για την εξιχνίαση της υπόθεσης την χρήση της κάμερας του κινητού τηλεφώνου του 14χρονου τις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Τις απαντήσεις θα δώσουν τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια που θα ερευνήσουν τα βήματα στο κινητό τηλέφωνο του 14χρονου.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024