Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάλιαρι – Ίντερ 1-3: Ο Λαουτάρο κρατά ζωντανές τις ελπίδες των «νερατζούρι»

Κάλιαρι – Ίντερ 1-3: Ο Λαουτάρο κρατά ζωντανές τις ελπίδες των «νερατζούρι»

Με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να σκοράρει δύο φορές, η Ίντερ πέρασε από την έδρα της Κάλιαρι με σκορ 3-1 και παραμένει στο κυνήγι της Μίλαν για το Σκουντέτο.

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει είναι η Ίντερ, η οποία επικράτησε με σκορ 3-1 της Κάλιαρι εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A, παραμένοντας έτσι στο κυνήγι της Μίλαν με φόντο φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «νερατζούρι» πήρα το «τρίποντο» έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες που σκόραρε δύο φορές, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Μπάμπης Λυκογιάννης για τους γηπεδούχους. Έτσι η ομάδα από το Μιλάνο μείωσε τη διαφορά της στους δύο πόντους από τους «ροσονέρι» και θα τα παίξει όλα για όλα στην τελευταία αγωνιστική.

Η Ίντερ ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε με το… καλημέρα, όταν ο Πέρισιτς δοκίμασε ένα μακρινό σουτ το οποίο και απέκρουσε ο Κράνιο σε κόρνερ στο 2′. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Τσαλχάνογλου έκανε ένα ωραίο γυριστό όμως ο Κράνιο ήταν ξανά στη θέση του. Η απάντηση για την Κάλιαρι ήρθε στο 9′ όταν ο Λυκογιάννης σούταρε, αλλά ο Χαντάνοβιτς είπε «όχι».

Στο 10′ ο Σκρίνιαρ βρήκε δίχτυα για τους «νερατζούρι» όμβς το γκολ του ακυρώθηκε για χέρι. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάκι όμως δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Ματέο Νταρμιάν να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από την πάσα του Πέρισιτς, κάνοντας το 1-0.

Το ματς κύλησε ομαλά στα υπόλοιπα λεπτά, μέχρι το 44′ όπου ο Λαουτάρο βρέθηκε σε θέση βολής όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο Αργεντίνος μάλιστα πήρε το… ριμπάουντ, αλλά το νέο σουτ του βρήκε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πολύ δυναμικά, με την Ίντερ να κάνει το 2-0 χάρη σε τέρμα του Λαουτάρο, που βγήκε στην αντεπίθεση και με ωραίο τελείωμα βρήκε δίχτυα στο 50′. Τρία λεπτά αργότερα όμως ο Λυκογιάννης, με ένα τρομερό σουτ, που κόντραρε σε κάποιο σώμα, μείωσε σε 2-1 και έδωσε ελπίδες στην Κάλιαρι. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Λαουτάρο στο 84′ κλειδώνοντας τη νίκη και κρατώντας ζωντανούς τους «νερατζούρι» για το πρωτάθλημα.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024