Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 2-2: Ισοπαλία της Σίτι και θρίλερ μέχρι τέλους

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 2-2: Ισοπαλία της Σίτι και θρίλερ μέχρι τέλους

Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε από την «κόλαση» του 2-0, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 τη Γουέστ Χαμ και το… θρίλερ στην Premier League συνεχίζεται.

Το… θρίλερ για την κατάκτηση της Premier League καλά κρατεί, με τη Μάντσεστερ Σίτι να μένει ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στη Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, και κράτησε ζωντανές τόσο τις δικές της ελπίδες, όσο όμως και αυτές της Λίβερπουλ για τον τίτλο.

Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι, με τα «σφυριά» να προηγούνται στο ημίχρονο 2-0 και τους «πολίτες» να είναι σε αναμμένα… κάρβουνα. Όμως στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να φέρουν την αναμέτρηση στα ίσα και να αυξήσουν τη διαφορά τους από τους «κόκκινους» στους τέσσερις βαθμούς, έχοντας ματς περισσότερο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Γουέστ Χαμ στα πρώτα 45 λεπτά ήταν ο Γιάροντ Μπόουεν ο οποίος κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 1-0 στο 24′ έπειτα από ασίστ του Φορνάλς, ενώ διπλασίασε τα δικά του τέρματα, αλλά και αυτά της ομάδας του στο 45′ κάνοντας το 2-0 μετά την πάσα του Αντόνιο.

Η Σίτι όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Αρχικά, ο Τζακ Γκρίλις με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 49′ μείωσε σε 2-1, για να έρθει ο Κουφάλ στο 69′ και με αυτογκόλ να φέρει την αναμέτρηση στα ίσα και το 2-2. Οι «πολίτες» είχαν την ευκαιρία να πάρουν και το ματς στο 86′ όμως ο Ριγιάντ Μαχρέζ δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισε ο Γκαμπριέλ Ζεσούς και έτσι η ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024