Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντώ Γαστεράτου: «Ερχόταν και μου έλεγε “πριν ξεκινήσω να μιλάω, εσύ θα το βουλώνεις”»

Μαντώ Γαστεράτου: «Ερχόταν και μου έλεγε “πριν ξεκινήσω να μιλάω, εσύ θα το βουλώνεις”»

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έχει υποστεί άσχημη μεταχείριση στο εργασιακό της περιβάλλον και περιέγραψε την εμπειρία της.

Λίγους μήνες πριν κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της, η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε για τις άσχημες επαγγελματικές συνεργασίες που είχε στο παρελθόν και ήταν «χείμαρρος».

«Έχει τύχει σε συνεργασία μου, πριν ξεκινήσει το γύρισμα, να έρχεται το κεντρικό πρόσωπο στην παρουσίαση , για να μην πω αν ήταν άνδρας ή γυναίκα μιας και δεν θέλω να φωτογραφίσω κάποιον ή κάποια, και να μου λέει “εσύ θα το βουλώνεις! Πριν ξεκινήσω να μιλάω, εσύ θα το βουλώνεις”. Το δεχόμουν τότε και πήγαινα στη δουλειά χωρίς να μπορώ να αποδώσω», είπε στο «Open Weekend».

Και πρόσθεσε: «Μετέπειτα ήμουν και πολύ μαγκωμένη στον αέρα. Καμιά φορά βλέπεις και κριτικές που σου κάνει ο κόσμος ή οι άνθρωποι που κάνουν αυτοί τη δουλειά στην τηλεόραση, που λένε ότι είσαι μαγκωμένος, αλλά δεν ξέρουν πως περνάς στο εργασιακό σου περιβάλλον».

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την ίδια, δεν μπορεί να δει τον εαυτό της σε καμία εκπομπή από αυτές που βρίσκονται στον αέρα.

«Στο εδώ και τώρα, που μιλάμε, δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου σε καμία εκπομπή από αυτές που γίνονται. Ασχολούνται συνέχεια με θέματα βαριά και δεν μπορώ να ακούω άλλο για τις γυναικοκτονίες και την κακοποίηση παιδιών από το πρωί μέχρι το βράδυ», συμπλήρωσε.

«Θέλω να αφιερωθώ περισσότερο στην οικογένεια και το μωράκι που έρχεται», κατέληξε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024