Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αντετοκούνμπο: 10ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: 10ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... τρύπωσε στη δεκάδα της λίστας του Forbes για το 2022

Είναι ο μεγάλος σταρ του Μιλγουόκι. Ο άνθρωπος που οδήγησε την περσινή σεζόν τους Μπακς στο Εβερεστ του NBA και έχει θέσει ως στόχο το back to back. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο 10ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, μπαίνοντας για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes.

Ο Έλληνας παίκτης «τρύπωσε» στη δεκάδα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες, μόλις στο 27ο έτος της ηλικίας του. Ο Γιάννης εισέπραξε από τα «Ελάφια» 39,9 εκατομμύρια δολάρια, κέρδισε άλλα 41 εκατομμύρια δολάρια από χορηγούς και κάπως έτσι, με συνολικά έσοδα 80.9 εκατομμύρια δολάρια, καταλαμβάνει τη 10η θέση στη λίστα του Forbes.

Όσον αφορά την κορυφή της σχετικής λίστας, την απολαμβάνει ο Λιονέλ Μέσι. Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση, παρόλο που είδε το μισθό του να μειώνεται κατά 22 εκατομμύρια δολάρια από την τελευταία του σεζόν στην Μπαρτσελόνα.

Την εφετινή σεζόν στο Παρίσι, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής εισέπραξε 130 εκατομμύρια δολάρια (προ φόρων) σε συμβόλαια και εμπορικές / χορηγικές συμφωνίες, αφήνοντας πίσω του τον βασιλιά του NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Στην 3η θέση βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους Νεϊμάρ και Στεφ Κάρι να κλείνουν την πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του κόσμου.

Δείτε τη λίστα:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024