Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπούργος: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Μπούργος: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Ο Χερμάν Μπούργος μίλησε για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (11/5 18:30) και τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν αυτό που πρέπει στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν και ο Αρης θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη δήλωσε ο Χερμάν Μπούργος, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός, που δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

Οσον αφορά στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ, ο Χερμάν Μπούργος τόνισε ότι ο Δικέφαλος είναι μια αξιόμαχη ομάδα και ο Αρης θα πάει στην Τούμπα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά σχολίασε: «Θεωρώ ότι κόντρα στον Ολυμπιακό δημιουργήσαμε συνθήκες και προϋποθέσεις ωστόσο δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, είμαι ικανοποιημένος απ’ τους παίκτες μου».

Για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, στον σύλλογο, είμαστε όλη στην ίδια γραμμή για να πέτυχουμε τον στόχο μας».

Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Είναι δύσκολη κατάσταση, δημιουργεί προβλήματα αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντικαταστήσουν τους τραυματίες και να παίξουμε κατάλληλα κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για τους Γκάνεα και Σάσα και αν είναι εκτός: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον γιατρό της ομάδας».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Όντως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε πολύ λίγο διάστημα κάναμε μια αξιόμαχη ομάδα και σίγουρα πάμε να ανταγωνιστούμε τον ΠΑΟΚ και βλέπουμε τι θα γίνει στην πορεία».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024