Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιόλι: «Ο Τονάλι μοίαζει με τον Ντε Ρόσι»

Πιόλι: «Ο Τονάλι μοίαζει με τον Ντε Ρόσι»

Ο προπονητής της Μίλαν Στέφανο Πιόλι στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Βερόνα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νίκη που φέρνει τους «ροσονέρι» ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

Η Μίλαν αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην έδρα της Βερόνα, τελικά κατάφερε με ανατροπή να επικρατήσει με 3-1 και να αυξήσει τη διαφορά από την Ίντερ στους δύο πόντους, δύο αγωνιστικές πριν από την λήξη του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την επικράτηση της ομάδας του που φέρνει τους «ροσονέρι» ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στην Ιταλία. Επιπλέον αναφέρθηκε και στον Σάντρο Τονάλι που είχε τα γενέθλια του και τόνισε πως μοίαζει πολύ στον Ντε Ρόσι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πιόλι: 

«Είμαι πολύ ερωτευμένος με τους παίκτες μου, με ικανοποίησε η νίκη απόψε αλλά σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι που είναι δύσκολο (σ.σ. εντός έδρας με την Αταλάντα). Στον αγώνα του πρώτου γύρου κόντρα στην Αταλάντα, στα πρώτα 70 με 80 λεπτά, ίσως κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας.

Είναι πολύ δυνατοί, είναι μία ομαδα που μοιάζει στην Βερόνα όσον αφορά στην αμυντική οργάνωσή της. Αυτή η Μίλαν γεννήθηκε πάντως μέσα από εκείνη την ήττα που είχαμε κάνει στο Μπέργκαμο με 5-0 τον Δεκέμβριο του 2019».

«Σε ποιον μοιάζει; Είναι δύσκολο να συγκρίνεις δύο παίκτες. Όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά, τον ρώτησα ποια ήταν η αγαπημένη του θέση στον αγωνιστικό χώρο και μου απάντησε πως όλοι τον συγκρίνουν με τον Πίρλο αλλά εκείνος αισθάνεται περισσότερο Γκατούζο. Ίσως, αν πρέπει να πω ένα όνομα, να πω ότι μοιάζει στον Ντε Ρόσι».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024