Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αστυνομία ανακοίνωσε την σύλληψη 29χρονου για τη δολοφονία του Άντριεν Πέιν

Η αστυνομία ανακοίνωσε την σύλληψη 29χρονου για τη δολοφονία του Άντριεν Πέιν

Η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα ανακοίνωσε επίσημα πλέον τον θάνατο του Άντριεν Πέιν, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών από πυροβολισμό τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/5).

Όλος ο μπασκετικός πλανήτης έχει αναστατωθεί από τη δολοφονία του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, που δέχθηκε πυροβολισμό τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/5) σε προάστιο του Ορλάντο και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ανακοίνωσε επίσημα τον θάνατο του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ, που είχε πανηγυρίσει πριν από μερικές ημέρες το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο και Ζήση Σαρικόπουλο.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ.

Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Άντριεν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς.

Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο»

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024