Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ: Νεκρός ο Άντριεν Πέιν

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ: Νεκρός ο Άντριεν Πέιν

Σοκαριστική είδηση από τις ΗΠΑ! Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Άντριεν Πέιν, έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια.

Σοκ στον χώρο του μπάσκετ με είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία λεπτά, σύμφωνα με την οποία ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Άντριεν Πέιν, έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αμερικανός έπεσε νεκρός από πυροβολισμό στην Φλόριντα!

Ο πρώην συμπαίκτης του, Τζάρεντ Σάλιντζερ, μετέφερε μέσω Twitter την τραγική είδηση: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου και συμπαίκτη, Έιντριαν Πέιν», έγραψε χαρακτηριστικά και λίγο αργότερα ήρθε ο έμπειρος ρεπόρτερ του Μίσιγκαν Στέιτ, όπου έπαιξε κολλεγιακό μπάσκετ ο Πέιν, Κρις Σολάρι, να επιβεβαιώσει την πληροφορία με δική του ανάρτηση.

Ο Πέιν είχε δύο θητείες στον Παναθηναϊκό (2018, 2019) κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, ενώ αγωνίστηκε -μεταξύ άλλων- σε Βιλερμπάν, Τίμπεργουλβς, Μάτζικ και Χοκς. Στο NBA είχε καταγράψει 107 εμφανίσεις συνολικά.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024