Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Θα ανοίξει η βεντάλια των διώξεων - Η Πισπιρίγκου είναι ένα άτομο χωρίς συναίσθημα»

Πάτρα: «Θα ανοίξει η βεντάλια των διώξεων – Η Πισπιρίγκου είναι ένα άτομο χωρίς συναίσθημα»

«Θεωρώ αυτονόητο ότι θα κληθούν και άλλοι άνθρωποι και θα ανοίξει η «βεντάλια» των διώξεων», είπε ο κ. Μαρακάκης

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μίλησαν στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα αλλά και για την αποστασιοποίηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πιθανό να υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι που η Τζωρτζίνα έφυγε

Για τις αναφορές του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου περί στατιστικού παραδόξου, μίλησε ο κ. Μαρακάκης.

«Είναι λογικό από την πλευρά της υπεράσπισης να εξισώνει τα περιστατικά. Τα ζητήματα που είναι έως έναν βαθμό αναπάντητα, πάμε με τον κανόνα της λογικής και σε αυτή την περίπτωση είναι κάτι το οποίο ισχυρίζεται η κατηγορούμενη»,

»Είναι λάθος από τους νομικούς να παίρνουν θέση. Η Τζωρτζίνα έφερε το φως αυτή την διαδρομή, και είναι η περίπτωση που εξετάζεται ενδελεχώς,  είναι η επιμονή του γιατί βασανίστηκε περισσότερο το 3ο παιδάκι. Μη ξεχνάμε ότι η Τζωρτζίνα ήταν παρούσα στον θάνατο της Ίριδας. Είναι πιθανό να υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι που η Τζωρτζίνα έφυγε. Οι αναλύσεις που θα προκύψουν, θα είναι τόσο γλαφυρές που θα καταλείπεται κάποια αμφιβολία», ανέφερε αρχικά.

Υπήρξε συντονισμένη απόκρυψη και ανοχή

«Θεωρώ αυτονόητο ότι θα κληθούν και άλλοι άνθρωποι και θα ανοίξει η «βεντάλια» των διώξεων. Είναι αναγκασμένες οι Αρχές και η πολιτεία, να εξετάσουν σε ποιο βαθμό και υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν ευθύνη σε αυτή την υπόθεση. Φαίνεται ότι υπήρξε συντονισμένη απόκρυψη και ανοχή σε ζητήματα που δεν έπρεπε», επεσήμανε ο κ. Μαρακάκης.

Άτομο χωρίς συναίσθημα η Πισπιρίγκου

Ο κ. Σούρας τοποθετήθηκε για την στάση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε αρκετά, έδωσε πολλές συνεντεύξεις, αλλά τώρα μιλά ο δικηγόρος της. Αλλά δεν έχει καμία σχέση το να λέμε ότι πέθανε αιφνιδίως ένα παιδί», δήλωσε συμπληρωματικά ο κ. Σούρας.

«Έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα που έδωσε κεταμίνη στο παιδί της και το σκότωσε. Πρέπει να δούμε και την στάση του συζύγου, γιατί μαζί ήταν τόσο καιρό. Άμα δείτε το τί βγαίνει στην δημοσιότητα, καταλαβαίνετε ότι μένουμε όλοι με«ψηλά τα χέρια», είναι ένα περίεργο ζευγάρι και το ξέρουμε αυτό. Θα μιλήσω όταν τελειώσει η ιστορία, γιατί έχω πολλά στοιχεία μέσα από την έρευνά μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω καταλάβει ποια είναι η προσωπικότητά της. Όλες αυτές οι ερωτήσεις που μας γίνονται δεν έχουν απαντήσεις. Όταν δεν υπάρχει το συναισθηματικό κομμάτι, δεν υπάρχει απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα τύπου «μα η μάνα; μα το παιδί;». Είναι ένας άνθρωπος που τόλμησε να κατηγορήσει τους γιατρούς ότι χορήγησαν υπερβολική δόση κεταμίνης και σκότωσαν ένα παιδάκι. Βρίσκονται οι αμπούλες άθικτες και εξακολουθεί να λέει τα ίδια. Ψάχνουμε μία αλήθεια από εκείνη που έχει μία συγκεκριμένη γραμμή χωρίς συναίσθημα», κατέληξε ο κ. Σούρας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024