Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς μπορείτε να δουλέψετε στη Formula 1

Πώς μπορείτε να δουλέψετε στη Formula 1

Νέα θέση εργασίας

Την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να εργαστεί στον μαγικό κόσμο της Formula 1 προσφέρει η McLaren σε έναν λάτρη του αθλήματος, ο οποίος κατέχει γνώσεις πάνω στις αρχές της δυναμικής συμπεριφοράς των οχημάτων.

Όπως αναφέρει η McLaren Racing, τα ολοκληρωμένα συστήματα προσομοίωσης παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη της δυναμικής συμπεριφοράς των αγωνιστικών της, αντλώντας πολύτιμα στοιχεία για τους τομείς που χρήζουν βελτιώσεις στον επόμενο αγώνα.

Η νέα θέση εργασίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα carandmotor.gr, αφορά έναν υπεύθυνο για τη μοντελοποίηση δυναμικών συστημάτων, την ανάπτυξη αλγορίθμων μοντελοποίησης, και την εξέλιξη εργαλείων για τους μηχανικούς αγώνες και τους ειδικούς πάνω στην αεροδυναμική. Η νέα θέση εργασίας αφορά στην πόλη Γουόκινγκ της Αγγλίας.

«Με την βελτίωση των υφιστάμενων εργαλείων και την εξέλιξη νέων εργαλείων προσομοίωσης, θα παίξεις καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας, προσφέροντάς σου ταυτόχρονα ένα μεγάλο φάσμα τεχνικών προκλήσεων, πέρα από αυτές που πίστευες ότι αφορούν μια αγωνιστική ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η McLaren.

Τα καθήκοντα

Μεταξύ των καθηκόντων που θα αναλάβει το νέο μέλος της οικογενείας της McLaren θα είναι η μοντελοποίηση και προσομοίωση των δυναμικών συστημάτων, η υποβολή προτάσεων, η πραγμάτωση και η αξιολόγηση των δοκιμών προσομοίωσης, η παροχή τεχνικής υποστήριξης στην αγωνιστική ομάδα, και η βελτιστοποίηση των inboard και outboard συστημάτων ανάρτησης και διεύθυνσης.

Ιδανικά η McLaren, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, αναζητά κάτοχο Master ή διδακτορικού (PhD) στη Μηχανική, τη Φυσική ή τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, με δεξιότητες στην ανάλυση δεδομένων και τα δυναμική συστήματα.

Παράλληλα, απαιτείται εμπειρία στη χρήση της γλώσσας προγραμματισμού MATLAB, ενώ θα εκτιμηθεί η εμπειρία στη χρήση εργαλείων προσομοίωσης, οι επικοινωνιακές δεξιότητες και οι ικανότητες επίλυσης προβλημάτων.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024