O επικεφαλής του γερμανικού ομίλου, Ola Kallenius δήλωσε ότι η υψηλή ζήτηση σε συνδυασμό με τις πιέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα αποτελεί μια πρόκληση που αντιμετωπίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
Η πρωτόγνωρη δημοτικότητα της ηλεκτρικής σειράς EQ σε συνδυασμό με τις συνήθεις αναταράξεις στην εφοδιαστική αλυσίδα δημιουργεί αρκετές πιέσεις στην Mercedes-Benz σε σχέση με την κάλυψη της ζήτησης, δήλωσε ο επικεφαλής του γερμανικού ομίλου, Ola Kallenius.
Aφορμή για τις δηλώσεις του αποτέλεσαν οι αντίστοιχες αναφορές του επικεφαλής του ομίλου VW, Ηerbert Diess ο οποίος επεσήμανε ότι η ζήτηση για ηλεκτροκίνητα ξεπερνά την προσφορά. «Το ίδιο ισχύει και για εμάς σε γενικές γραμμές», τόνισε ο Ο. Kallenius, προσθέτοντας ότι «η αποδοχή των καταναλωτών στην οικογένεια των EQ είναι τόσο ενθουσιώδης που κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να ανταποκριθούμε όσο πιο γρήγορά μπορούμε».
Παρά τα προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση, ο Ola Kallenius δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην νέα ηλεκτρική πλατφόρμα που η γερμανική φίρμα εξελίσσει για τα προϊόντα της Mercedes-AMG για την οποία, όπως δήλωσε θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες στις 19 Μαΐου.
«Εξελίσσουμε με ταχείς ρυθμούς από λευκό χαρτί μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη πλατφόρμα για την AMG η οποία θα φιλοξενήσει τα πρώτα προϊόντα από τα τέλη του 2025», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.