Την «χρυσή» ευκαιρία να κάνει πρόωρες διακοπές απώλεσε η Χέρτα. Στο προτελευταίο ματς της σεζόν η ομάδα του Βερολίνου ήθελε το τρίποντο απέναντι στην «αδιάφορη», Μάιντζ, για να «κλειδώσει» την παραμονή της στην Bundesliga, ωστόσο, υπέστη ήττα-σοκ στο Βερολίνο με 1-2 και, πλέον, ελπίζει σε ήττα της Στουτγκάρδης στο Μόναχο από την Μπάγερν (8/05) για να μην έχει προβλήματα.
Σε διαφορετική περίπτωση, τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, με την Χέρτα να παίζει εκτός με την Ντόρτμουντ και η Στουτγκάρδη να υποδέχεται την Κολωνία.
Από το αποτέλεσμα στην «Αλιάνζ Αρένα», δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι θα κριθεί και το μέλλον της Αρμίνια στην κατηγορία, με το σύλλογο του Μπίλεφελντ να περιμένει νίκη των πρωταθλητών για να ελπίζει στην τελευταία αγωνιστική ότι θα είναι αυτή που θα παίξει στο μπαράζ ανόδου.
Στο 25′ ο Βίντμερ έκανε το σουτ, ο Λότκα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα κι έγινε το 0-1. Στο 33′ ακυρώθηκ γκολ του Σταχ για οφσάιντ μέσω VAR και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζέλκε με πέναλτι έκανε το 1-1. Το τελικό 1-2 ήρθε στο 82′ με κεφαλιά του Μπελ από εκτέλεση κόρνερ.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις