Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τορίνο – Νάπολι 0-1: Δύσκολη νίκη των «παρτενοπέι»

Τορίνο – Νάπολι 0-1: Δύσκολη νίκη των «παρτενοπέι»

Η Νάπολι νίκησε δύσκολα με 1-0 στην έδρα της Τορίνο, παρέμεινε στην τρίτη θέση, όμως δεν έχει ελπίδες για τον τίτλο.

Η Νάπολι πέρασε με 1-0 από την έδρα της Τορίνο και κλειδώνει την 3η θέση οριστικά, ενώ αποδεικνύεται ότι θα μπορούσε να χτυπήσει το πρωτάθλημα αν ήταν πιο σοβαρή…

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ταξίδεψε στο Τορίνο για να νικήσει με έναν αγώνα και τις δύο μεγάλες ομάδες της πόλης. Το 1-0 επί της «γκρανάτα» για την 36η αγωνιστική της Serie A έκανε κατά το ήμισυ τη δουλειά και έστειλε τους παρτενοπέι στο +4 από τη Γιουβέντους, με δύο αγώνες να απομένουν.

Όσον αφορά το ματς, στο 8ο μόλις λεπτό ο Οσπίνα πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Μπελότι, ενώ στο 11’ το σουτ του Ανγκισά έξω από την περιοχή, έξυσε το δοκάρι του Μπερίσα. Στο 31’ ο Μπερίσα έβγαλε δύσκολα το σουτ του Οσιμέν από τα δεξιά ενώ στο 38’ ο Οσπίνα βγήκε γρήγορα και πρόλαβε τον Πρατ.

Στο 46ο λεπτό ο Μπελότι άνοιξε αριστερά στον Μπρέκαλο που έκανε το γύρισμα αλλά ο Πρατ πλάσαρε άστοχα ενώ στο 59’ η Νάπολι κέρδισε πέναλτι και ο Ινσίνιε το εκτέλεσε αλλά είδε τον Μπερίσα να του λέει όχι.

Στο 67’ ο Λινέτι πέρασε κάθετα στον Μπελότι που πλάσαρε άστοχα από ιδανικό σημείο ενώ στο 73’ ο Ρουίθ έκλεψε έξω από την περιοχή από τον Πόμπεγκα, μπήκε όμορφα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ από αριστερά έγραψε το 0-1. Στο 86ο λεπτό ο Ζιελίνσκι άλλαξε με τον Οσιμέν και γύρισε για τον Ελμάς αλλά ο Μπρέμερ έβαλε σωτήρια προβολή στον Σκοπιανό.

Τορίνο: Μπερίσα, Ροντρίγκες, Ίτσο (70’ Ντζιντζί), Βόιβοντα (66’ Ανσάλντι), Μπρέμερ, Σινγκό, Μπρέκαλο (81’ Πελέγκρι), Πρατ, Μαντραγκόρα (66’ Πόμπεγκα), Ρίτσι (66’ Λινέτι), Μπελότι.

Νάπολι: Οσπίνα, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Φαμπιάν Ρουίθ (77’ Λομπότκα), Μέρτενς (68’ Ζιελίνσκι), Ανγκισά, Λοσάνο (68’ Πολιτάνο), Ινσίνιε (77’ Ελμάς), Οσιμέν (90+3′ Πετάνια).

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024