Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιλμπάο – Βαλένθια 0-0: «Χ»αμένη ευκαιρία για την Αθλέτικ

Μπιλμπάο – Βαλένθια 0-0: «Χ»αμένη ευκαιρία για την Αθλέτικ

Η Μπιλμπάο έμεινε στο 0-0 με τη Βαλένθια και έχασε έδαφος στη «μάχη» της Ευρώπης. Εξάρα (2-6) παραμονής για τη Γρανάδα μέσα στην έδρα της Μαγιόρκα.

Το τρίτο -χρονικά- ματς της 35ης αγωνιστικής της La Liga στο «Σαν Μαμές», ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και στη Βαλένθια, είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον. Οι Βάσκοι ήταν εκείνοι που ήθελαν πάση θυσία το «τρίποντο» για να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» της επόμενης περιόδου, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν (0-0).

Ο βαθμός έφερε την Αθλέτικ στην 7η θέση, που οδηγεί στους προκριματικούς του Europa Conference League, ωστόσο, η Βιγιαρεάλ, η οποία υποδέχεται την Κυριακή (8/05) τη Σεβίλλη, έχει την ευκαιρία με νίκη να αφήσει πίσω της την Μπιλμπάο και να μπει αυτή σε «θέση οδηγού» για το τελευταίο ευρωπαϊκό «εισιτήριο» που δίνει το πρωτάθλημα.

Σούπερ Γρανάδα στο νησί

Νωρίτερα, στον πιο καθοριστικό ίσως αγώνα της σεζόν, η Γρανάδα «σκόρπισε» εκτός έδρας την Μαγιόρκα με 6-2, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της La Liga. Θα μπορούσε να αποκαλέσει κανείς το σημερινό ματς ως «κλειδί» για την παραμονή των δύο ομάδων, αν κι απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της περιόδου κι όλα είναι πιθανά.

Η 17η Γρανάδα των 31 βαθμών απέναντι στην 16η Μαγιόρκα των 32, ήθελαν και οι δύο το «τρίποντο» για τον ίδιο ακριβώς λόγο: προκειμένου να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία τους. Τελικά, η ομάδα που πανηγύρισε ήταν η Γρανάδα, η οποία απομακρύνθηκε δύο βαθμούς από τους «Νησιώτες» και, πλέον, τα πάντα είναι στο χέρι της!

Αντίθετα, η Μαγιόρκα ελπίζει σε «στραβοπάτημα» της Κάντιθ στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Έλτσε, διαφορετικά θα βρεθεί και αυτή στη ζώνη του υποβιβασμού και θα έχει «κλωτσήσει» μεγάλη ευκαιρία…

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024