
Οικονόμου: Πολιτικά άοπλος ο Τσίπρας μετά τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη
Για ασυναρτησίες κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τις δηλωσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το Κερατσίνι.
«Ο κ. Τσίπρας, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για δραστικότατη μείωση του κόστους ενέργειας, έμεινε γυμνός από επιχειρήματα και πολιτικά άοπλος» τόνισε ο κ. Οικονόμου.
«Το πολύ της απόγνωσης τον οδηγεί σε ασυναρτησίες και άρνηση αποδοχής του προφανούς» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υποστηρίζοντας ότι «τα μέτρα της κυβέρνησης απαντούν πειστικά στις επιπτώσεις της κρίσης και ανακουφίζουν κοινωνία και επιχειρήσεις».
«Ο ελληνικός λαός δεν πείθεται από τα «Tsipronomics» και τις αλχημείες που μηχανεύεται ο κ. Τσίπρας για να μην παραδεχθεί τα αυτονόητα» κατέληξε ο κ. Οικονόμου.
- Εκλογές την άνοιξη, επιμένει ο Μητσοτάκης – Θέλει να διαπραγματευτεί άλλο ένα «Ταμείο Ανάκαμψης»
- Ακόμη περισσότερα στρατεύματα θα χρειαστούν οι ΗΠΑ για τον έλεγχο του Ορμούζ – Μεγάλο το ρίσκο για τον Τραμπ
- Προσωρινή διακοπή των φορτώσεων πετρελαίου από το Ιράκ, αφού drone χτύπησε δεξαμενόπλοιο στη Βασόρα
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το αφήγημα των βουλευτών – «αθώων περιστερών» κατέρρευσε σήμερα με κρότο
- #AskTsipras: Ο Αλέξης Τσίπρας απαντάει στις ερωτήσεις των μελών της ΕΛΑΣ
- Λιονέλ Σκαλόνι: Ο «κλαψιάρης» που υπογράφει τη… χρυσή εποχή του Μέσι και της Αργεντινής (vids)
