
Ανοίγει ο… δρόμος προς τα αστέρια στον Ψηλορείτη
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για να υποδεχθεί ξανά κοινό το Αστεροσκοπείο του Σκίνακα.
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την επιστροφή του κοινού στο Αστεροσκοπείο του Σκίνακα, στον Ψηλορείτη.
Έπειτα από δύο χρόνια περιορισμών, λόγω της πανδημίας, οι πύλες του αστεροσκοπείου θα ανοίξουν και πάλι στις 5 Ιουνίου, με την πρώτη ανοικτή βραδιά του καλοκαιριού.
Η τοπική κοινωνία εργάζεται πυρετωδώς, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στο άνοιγμα του αστεροσκοπείου.
Χαρακτηριστικά, τα συνεργεία του δήμου Ανωγείων κλήθηκαν να καθαρίσουν τους ορεινούς δρόμους από τα χιόνια, που λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών την περίοδο του Πάσχα ξεπερνούσαν τα πέντε μέτρα σε ορισμένα σημεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
- Για αυτό η μουσική μας φέρνει πιο κοντά
- Καιρός: Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»








