Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντόνα: Ζητά... ακρόαση από τον Πάπα - «Με έχουν αφορίσει τρεις φορές, δεν είναι δίκαιο»

Μαντόνα: Ζητά… ακρόαση από τον Πάπα – «Με έχουν αφορίσει τρεις φορές, δεν είναι δίκαιο»

Η «θερμή» σχέση της Μαντόνα με την Καθολική Εκκλησία ξεκίνησε το 1989, όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι «Like a Prayer». Το βίντεο - κλιπ του τραγουδιού περιελάμβανε φλεγόμενους σταυρούς και μια ερωτική απεικόνιση του Ιησού. 

Η Μαντόνα διαμαρτύρεται για τον αφορισμό της από την Καθολική Εκκλησία και, μάλιστα, στον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο, από τον οποία ζητά συνάντηση.

Παρά το γεγονός ότι η σχέση της με την Εκκλησία δεν είναι και τόσο καλή, καθώς πολλές φορές έχει προβεί σε προκλητικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να την αφορίσει τρεις φορές, η βασίλισσα της Ποπ δεν διστάζει να απευθυνθεί δημόσια στον Πάπα.

Στόχος της είναι να κανονίσει μία συνάντηση μαζί του και να δεχτεί, μέσω εκείνου, τη… συγχώρεση του Θεού.

«Γεια σας, πάτερ Φραγκίσκε. Είμαι καλή Καθολική. Ορκίζομαι! Εννοώ ότι δεν ορκίζομαι! Έχουν περάσει μερικές δεκαετίες από την τελευταία εξομολόγησή μου. Θα ήταν δυνατό να συναντηθούμε μια μέρα για να συζητήσουμε κάποια σημαντικά θέματα; Με έχουν αφορίσει τρεις φορές. Δεν μου φαίνεται δίκαιο. Με εκτίμηση, Μαντόνα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Η «θερμή» σχέση της Μαντόνα με την Καθολική Εκκλησία ξεκίνησε το 1989, όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι «Like a Prayer». Το βίντεο – κλιπ του τραγουδιού περιελάμβανε φλεγόμενους σταυρούς και μια ερωτική απεικόνιση του Ιησού.

Ένα χρόνο μετά, το 1990, στην παγκόσμια περιοδεία της «Blond Ambition» παρουσιάστηκαν χορεύτριες ντυμένες ως… καλόγριες. Τότε, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β’  είχε χαρακτηρίσει την συναυλία της Μαντόνα – σύμφωνα με την Guardian – ως «ένα από τα πιο σατανικά show στην ιστορία της ανθρωπότητας».

Η τρίτη φορά που η Εκκλησία την «αφόρησε» χρονολογείται το 2006, με την Μαντόνα να πραγματοποιεί εικονική σταύρωση σε μία συναλία της. Εκείνη τη φορά, σύμφωνα με το MTV, κατηγορήθηκε ξανά για βλασφημία και ασέβεια.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024