Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΒΜW M4 CSL: Από την σκοτεινή ύλη των… επιδόσεων

ΒΜW M4 CSL: Από την σκοτεινή ύλη των… επιδόσεων

Η βαυαρική φίρμα προετοιμάζει την πρεμιέρα της ισχυρότερης έκφρασης της Μ4 δίνοντας στη δημοσιότητα τα απαραίτητα teasers και λίγα ακόμα στοιχεία

H ΒΜW M4 CSL έχει αποτελέσει ήδη αντικείμενο πολλών λήψεων του φωτογραφικού φακού ως δοκιμαστικό πρωτότυπο και πλέον, όπως όλα δείχνουν, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποκαλυφθεί. Σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις αυτό θα συμβεί στις 20 Mαΐου oπότε και ξεκινά το Concorso d’ Eleganza στην Villa d’ Este όπου το πανίσχυρο coupe θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του.

Μέχρι τότε η BMW δίνει στη δημοσιότητα δύο teaser που δείχνουν την όψη και το πίσω τμήμα της επίμαχης έκδοσης χωρίς όμως να αποκαλύπτουν πολλά εξαιτίας του… σκοταδιού που τα περιβάλλει.

Όπως και να έχει με τα επίσημα στοιχεία, ανεπισήμως και βάσει των κατασκοπικών λήψεων του παρελθόντος η Μ4 CSL υιοθετεί μια σαφώς πιο επιθετική εμφάνιση ενώ στην όψη της κυριαρχούν οι ακόμα μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά της, επίκεντρο θα αποτελέσει ο twin-turbo εξακύλινδρος κινητήρας των 3,0 λίτρων ο οποίος αναμένεται να ξεπεράσει τους 550 ίππους. Επίσης όπως υπαγορεύουν οι συνήθειες της BMW η CSL θα είναι κατά περίπου 100 κιλά ελαφρύτερη από την έκδοση Competition με ό,τι αυτό συνεπάγεται συνδυαστικά με την επιπλέον ισχύ.

Για λόγους που έχουν να κάνουν τόσο με την μείωση του βάρους όσο και με τον σκληροπυρηνικό προσανατολισμό της έκδοσης, η ισχύς της θα μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Το κινητήριο σύνολο θα συμπληρώνει ένα αυτόματο κιβώτιο καθώς η επιλογή του μηχανικού θα καθιστούσε δυσκολότερα διαχειρίσιμη την άφθονη ισχύ.

Αν και η BMW δεν έχει ακόμα ανακοινώσει στοιχεία σχετικά με την παραγωγή της, το τιράζ θα είναι περιορισμένο μην ξεπερνώντας πιθανοτατα τα 1.000 αντίτυπα.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024