Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μητέρα Αδαμάντιου Μαντή: Μπράβο για τη σύλληψη του εγκληματία που κλώτσησε το γατί, αλλά ο δολοφόνος του γιου μου είναι ελεύθερος

Μητέρα Αδαμάντιου Μαντή: Μπράβο για τη σύλληψη του εγκληματία που κλώτσησε το γατί, αλλά ο δολοφόνος του γιου μου είναι ελεύθερος

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της...

Συγκλονίζει η μάνα του πολίστα που σκοτώθηκε πριν τρία χρόνια στην Ποσειδώνος, από αυτοκίνητο που έτρεχε με 105 χιλιόμετρα και παρέσυρε το μεγάλο αστέρι της υδατοσφαίρισης που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο.

Το περιστατικό σε ψαροταβέρνα της Εύβοιας με τον νεαρό που κλώτσησε γατάκι προκάλεσε την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την άμεση αντίδραση των αρμόδιων αρχών, οδηγώντας στη σύλληψη του δράστη.

Ένας από τους ανθρώπους που παρακολούθησαν την εξέλιξη αυτή με ενδιαφέρον, όπως και ολόκληρη η ελληνική κοινή γνώμη, είναι και η κυρία Κατερίνα Τζιάλλα.

Πρόκειται για τη μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή, του νεαρού πολίστα του Ναυτικού Ομίλου Χίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα πριν από περίπου τρία χρόνια -στις 3 Νοεμβρίου 2019.

Η κυρία Τζιάλλα, η οποία ζει με τον πόνο και το «γιατί» του άδικου χαμού του παιδιού της, απέστειλε επιστολή στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, μέσα από την οποία δηλώνει την αγανάκτησή της, που ο άνθρωπος που σκότωσε το παιδί της είναι ακόμα ελεύθερος.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Καλησπέρα σας,

Λέγομαι Τζιάλλα Αικατερίνη και είμαι η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή του νεαρού πολίστα του Ναυτικού Ομίλου Χίου, του διαμαντιού του Ελληνικού πόλο που σκοτώθηκε από έναν εγκληματία οδηγό 3/11/2019 ενώ ήταν επάνω στο πεζοδρόμιο.

Σήμερα κλείνουν 30 μήνες από τον θάνατο του και ο 53χρονος που τον σκότωσε κυκλοφορεί έξω ελεύθερος διότι η δολοφονία του παιδιού μου θεωρείται από τον νόμο ανθρωποκτονία από αμέλεια ενώ οδηγούσε εγκληματικά με υπερβολική ταχύτητα 105 με όριο τα 40 και κοιτούσε πίσω. Υπάρχει και video.

Ασχολήθηκε ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τον ανόητο που κλώτσησε το γατί και συνελήφθη για κακούργημα, 10 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 50.000€. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου έδιναν συγχαρητήρια στον Υπουργό που έδωσε εντολή να συλλάβουν τον εγκληματία που κλώτσησε το γατάκι, όλοι ένιωθαν ντροπή και θυμό για την κλωτσιά στο γατάκι, ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στην αστυνομία για την επέμβαση της και εγώ η χάρο καμένη μάνα που έθαψα ένα παλικάρι 21 ετων 1,90 μέτρα τράβαγα τα μαλλιά μου και γέμισα οργή και θυμό γιατί όλοι αυτοί που πιάνουν ένα τιμόνι και όποιον πάρει ο Χάρος παραβιάζοντας όλους τους νόμους εν γνώσει και συνείδηση και δεν κλωτσάν αλλά σκοτώνουν ανθρώπους αθώους, δεν είδα την παρέμβαση κανενός Υπουργού, δεν είδα κανένα να αγανακτήσει να νιώσει ντροπή και θυμό δεν είδα την πολιτεία να θεσπίζει αυστηρούς νόμους όπως θέσπισε για την κακοποίηση των ζώων.

Εν τάξει, σωστό και θεμιτό να προστατεύουμε τα ζώα, να υπάρχουν νόμοι να απονέμεται δικαιοσύνη αλλά εμείς έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, έχουμε απαξιώσει εντελώς την ανθρώπινη ζωή και δεν μιλώ εκ του ασφαλούς γιατί και εγώ έχω υιοθετήσει ένα αδεσποτάκι από την Φιλοζωική Παλαιού Φαλήρου.

Σας ζητώ λοιπόν συνάνθρωποι μου να νιώσετε θυμό και οργή και για το γεγονός πως οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ή με μηδαμινές ποινές ως προς την αξιόποινη πράξη που έχουν τελέσει.

Τα παιδιά μας που τα μεγαλώνουμε με αγωνίες και κόπο τα σκοτώνει ένας δολοφόνος οδηγός και θεωρείται ανθρωποκτονια από αμέλεια. Δεν είδα μέχρι τώρα, παρά τα γράμματα που έχω στείλει στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στον υπουργό Δικαιοσύνης, κανέναν Υπουργό να επέμβει, καμμία πολιτεία να θεσπίζει αυστηρούς νόμους.

Σας παρακαλώ νιώστε θυμό και οργή για να μην βρεθεί άλλη μάνα στην θέση μου, να μην βλέπει την φωτογραφία του παιδιύ της πάνω σε ένα καλογυαλισμένο από την ίδια μάρμαρο.

Ευχαριστώ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024