Ευαγγελία Αραβάνη: Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας – Ποιος είναι ο κούκλος σύντροφός της
Το ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση εδώ και τρία χρόνια και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ
Ευαγγελία Αραβανή και Σπύρος Λάζαρης ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια, συγκατοικεί και μετρά αντίστροφα για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες λένε ότι η τελετή έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στις Σπέτσες. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Σπύρος Λάζαρης είναι επιχειρηματίας και προέρχεται από γνωστή οικογένεια που έχει αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Είναι διακριτικός, χαμηλών τόνων και αποφεύγει να απασχολεί την επικαιρότητα με τα προσωπικά του.
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει απόψε στις 21.00 στο MEGA
- Καταδίκη Αυστραλής συγγραφέα για ερωτικό μυθιστόρημα που κρίθηκε ως υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων
- Γιώργος Γεωργακάκης: Πέθανε ξαφνικά ο πρώην πρωταθλητής ακοντισμού – Θλίψη στο Ηράκλειο
- Δύο χρόνια Μεντιλίμπαρ: «Ο Ολυμπιακός ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις της αθλητικής ζωής μου» (vid)
- Γάζα: Τουλάχιστον 2.842 Παλαιστίνιοι εξαϋλώθηκαν εξαιτίας θερμοβαρικών όπλων που χρησιμοποίησε το Ισραήλ
- Οι οικονομικές απαιτήσεις του Χέιζ-Ντέιβις και ο Κέντρικ Ναν




